А може хватить лизати, Алекс? Вибач за грубість, але такі твої пости починають діставати. Спочатку ти спробував перевести стрілку на мене, що мовляв я теж нічуть не кращий, краденою віндою користуюсь (правда, виявилось, що не крадена вона в мене). Тепер мене звинувачуєш в примітивному піарі за рахунок попутчика. А цікаво, чи появилась би ця тема, якщо б не було причини? І якщо він такий офігенний авторитет, то чому йому треба красти і присвоювати собі результат чужої роботи?
До речі, а як це - по-дорослому? Може по-дорослому - це коли одразу після мого першого посту написав би Попутчик, що мовляв, вибач, недодивився, зараз все виправлю? Чи якщо не Його Височність, то хоча би якийсь його восьмий шут? Чи по-дорослому, це коли тут появляється шановна Ізаура і несе повну пургу, що виявляється пункт меню "услугі" - це ж не "наші услугі", і так далі.
Пройшло два тижні з моменту першої публікації. До цих пір ситуація не розв'язана, до цих пір ніхто не вважає за свій обов'язок вибачитись, навпаки - виявляється, це я у всьому винуватий, а ще й тепер виявляється, що якийсь невідомий нікому Рост робить тупий піар на всесвітньо відомому бренді. Тьху! Противно!
Коротше, писати в цю тему я більше не намірений. Люди розумні, що і як і так бачать. Крадені фото, я так надіюся, зі свого сайту Попутчик забере. А вислуховувати тут різний брєд мені набридло.