![]() |
![]() |
#13 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Ага, ще один момент вдогонку до сказаного мною в стартовому дописі:
Найгірше те, що в свідомості людей закарбувалась первинність грошей. Вони отримали самодостатність. І найвищу цінність. Я вже мовчу про якісь духовні речі, хоч би тут з матеріальними розібратися. Досі в мене в вухах лунають слова давнього клієнта (це вже років 5-6 назад було). - То скільки в мене тепер динаміків? Я тоді навіть не зрозумів смислу запитання... - Скільки динаміків? Ти про їх кількість? - Ну так! - Якщо всі порахувати, то 5 (2-смуговий фронт і сабвуфер). Треба було бачити вираз його обличчя, ця шалена суміш сарказму і відчуття, як він лоханувся - у нього в заводській системі було 9 (ДЕВ'ЯТЬ!) динаміків, а тепер 5! "Що я тепер пацанам на районі скажу?!" Кількість важлива, якщо рахувати гроші. Кількість же динаміків ніяк з результатом не пов'язана. Але свідомість уже отруєна. Головне - це кількість грошей. А значить і кількість динаміків. Кількість кімнат. Кількість машин. Кількість перстеней... Щось я захопився. Думка, яку я хотів донести - це про підміну в свідомості цінностей. Як, наприклад, сприйнятті грошей ціннішими за речі, які за них можна придбати. |
![]() |
![]() ![]() |