![]() |
|
Теория и точка зрения по SQ Беседы об образе сферического коня в вакууме |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() А я от іноді буваю неймовірно вдячний всього за пару слів, написаних, чи сказаних кимось, які дають можливість ухопити за кінець нитки. Так от, з мого першого повідомлення достатньо взяти п'ять слів, щоб легко розплутати весь клубок. Не хочеться прикладати зусиль - ніхто ж не заставляє. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Старейшина
|
![]() Висить собі динамік. Зміщатися кудись йому не дає гумова прокладка між ним і подіумом. Якщо потиснути на корзину, то на самій прокладці він може зміщатися туди-сюди в межах сантиметра десь. Він не закріплений жорстко. Добавлено через 32 минуты По-друге, аналогія з твоїми ключами не відповідає цій ситуації. З чого ти за мене вирішив, що смисл мого існування - відкривати за усіх інших їхні замки? Я відкрив свій і сказав, що це можливо. І ще коротко, але цілком достатньо для людини думаючої, підказав, як це зробити. Якщо я побачу, що людина дійсно почала думати, як відкрити свій замок, а не придумувати причини, чому це зробити неможливо, почала пробувати, і звертається уже з конкретними запитаннями... Але подивись, ти зараз, уже який допис, обговорюєш мої мотивації, а не тему. Я прекрасно знаю, що почни я все розказувати детально, 99% часу доведеться потратити на розжовування очевидних речей, на долання супротиву, на пропускання мимо вух різних звинувачень і переходів на особистості, зрештою, просто на тролів, яким насправді цікаво аби поговорити. Он, подивись для прикладу на спілкування Катка з Колегою на тему хай-резу - мені такий діалог не цікаво вести, навіть, якщо в ньому рано чи пізно якась істина народиться, ціна надто висока. Мені стало остаточно скучно. Далі буду писати тільки по темі, якщо вважатиму за доцільне. Последний раз редактировалось Рост ®; 20.08.2012 в 10:39. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ушел в мир иной от нас...
Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 105 раз(а) в 57 сообщениях
|
![]()
Рост
продолжаем ? или закрываем ? мне лично интересно ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 7
Поблагодарили 25 раз(а) в 13 сообщениях
|
![]()
Похоже на 6 колесный велосипед с ручным приводом ... К тому же есть еще резонансные кол****ия - двери все равно будут играть свое
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Вы сказали Спасибо: 6
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
я 1й раз когда делал себе подиумы (вообще не соображая как их делают), слелал их из толстой резины. вот незнаю, мыкнуло меня, подумал типо так гасить вибрации будет относительно двери. сделал (у токаря), всё идеально садилось... выложил фотки на форум и тут... меня закидали комплементами.
"это неправильно" "материал на котором сидит динамик должен быть: дерево\гранит" я типо а почему неправильно.... "динамик должен сидеть жестко. любое демпфирование дина приводит к потере на отдаче. т.е. он должен жестко качать воздух... любое туда\сюда ведет к собственной раскачке и потере на отдаче" я слил эту затею, сделал деревянные. резиновые до сих пор лежат пылятся... я вот только одного непойму, передача на дверь вибраций уменьшится, но как динамику тогда играть ниже ну к примеру 150гц? от чего ему отталкиваться? или его надо резать 200гц 2м порядком и колотить сабвуфер играющий за 100гц? честно, непонятно. ну я так понял что никто ничего разжевывать небудет... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Старейшина
|
![]() Я не знаю, який вийшов би результат з гумовими подіумами, можливо і не дуже хороший. Бо гума - елемент пружний, тобто вона не гасить коливання, а їх підтримує. Але такий варіант (ідеологічно) теж працює, тільки встановлювати динамік треба не через гуму, а через щось в'язке, що коливання гасить, типу силікону. Ефект "розв'язки" в такому випадку не настільки разючий, як з підвісом, але теж є. ПС. Я тут, так виглядає, за пару днів у вас буду. По дорозі на ПБК. Їду подихати повітрям, насиченим запахом ялівця. В Канаку. Страх, як люблю цей запах. І в морі відмокнути ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Терапефт с пилюлями
Вы сказали Спасибо: 6
Поблагодарили 12 раз(а) в 9 сообщениях
|
![]()
Лучший подиум для МБ - свинцовый, и гасит, и держит
![]() Несогласные кидайте ![]() ![]() У кого есть желание и возможности - экспериментируйте ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |