![]() |
|
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#13 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
![]()
Андрій, я коротко:
1)якщо люди до тебе вже таке робили, то чому не звернутись до них, тим більше що вони задоволені результатом? 2)що тебе не влаштовує в штатній музиці недешевої машини?басу мало? ну звиняйте... 3)я бачу два шляхи якими можна піти: поставити активний саб в багажник (типічний пацаномобіль для попси і клубнічки), акурат може вкладешся в 150 баксів, або будувати музику з заміною всієї акустики і ГУ зі всіма витікаючими з цього додатковими "прєлєстями" інсталу (шумка, провода, акустична підготовка, виготовлення декоративних елементів салону і тд) з бюджетом на кілька кілобаксів, як практика показує не менше 5. На мою думку третього не дано. Такщо вирішуй чи в Надію на третій поверх з тисячою гривень, чи звертатись до інсталяторів з сумою яку я навіть незнаю. Успіхів тобі... упс, коротко не получилось ![]() |
![]() |
![]() ![]() |