![]() |
|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
Продовжимо, сьогодні вдалось викроїти трохи часу...
Взявся за тех отвори. В друга "натирив" так званого "композиту" чи алюбонду, незнаю як правильно. Одним словом матеріал просто бомба, легкий та міцний, 4мм товщини, 2 слоя алюмінію і між ними щось. ![]() Вирізав зразу на дві дверки. ![]() Також приміряв сьогодні подіум, повністю скріпив та затянув М6, кільце просто прикладене. Хочу сказати що жорсткість даної конструкції вийшла просто неймовірна. ![]() ![]() Добавлено через 5 минут Добавлено через 13 часов 16 минут Lark, отвір в фільонці збільшив, подіуми теж трошки роширю "пірамідою". Правда не сильно, бо конструкція не дозволяє. А максимум що я можу зменшити колодець це на 1,5 см, зробивши замість деревяного великого подіуму- металевий з дюралі. А кільце + малий подіум мусе полюбому бути 3 см! Бо дін буде в скло впиратись. Добавлено через 13 часов 10 минут Доречі фото твіканої Poweramper ipa 600 Поки буде на міди, а там може і на саб кину, якщо не сподобається. Зроблено нормальні отвори для РСА ![]() Без коментарів ![]() ![]() ![]() Всі відомі проблемні місця перепаяні. Також для затравки внутрянка Аудісона ВР 206 ![]() ![]() Последний раз редактировалось Serginio; 18.09.2011 в 12:15. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Вы сказали Спасибо: 41
Поблагодарили 7 раз(а) в 6 сообщениях
|
![]()
Большой подиум из МДФ внутри двери негодится, если делать то из водостойкой фанеры (МДФ от влаги со временем расслоится, чем его не пропитывай
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]()
А зачем вообще нужна та часть подиума что внутри двери стоит, тем более из МДФ? Я так понял для жесткости конструкции?! Тогда уж действительно лучше дюраль или хотябы тот же композит) ИМХО.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
serj,мдф буде пропитуватись епоксидкою.
Toxic, так подіум для жорсткості конструкції, попробую так, дюраля нема, з композиту трохи погана площа прилягання вийде, бо дверка дуже рельєфна, а мдф легко підігнати. І якщо чесно то я вже просто заї...ся чекати на музичку, вже неможу. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Вы сказали Спасибо: 32
Поблагодарили 9 раз(а) в 9 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Саня-Танкист,так воно в мене є, і немало)))
просто щось не уявляю подіум з нього. Зашивати тех отвори то так, а подіум.... незнаю... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
newatech,це випадково не той матеріал що йде на плати, схеми? Якщо так то взяв такі товсті? Як по вазі? Як в роботі?
Valera,во воно. правда зараз диски інші, чорний лак. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Сьогодні почав ставити чудо-закльопки.
Так як нема "закльопочних кліщів" під них, прийшлось шаманити, пробував підставляти рожковий ключ і витягувати "гвоздодьором", не вийшло, самий путьовий спосіб був у Руслана ДЖОКЕРА http://autozvuk.org/forum2/showthrea...038#post135038, ним і скористався, головне щоб був доступ запхати плоскогубці. ![]() ну і моя приблуда для витяжки закльопки. ![]() Також потрібно робити порядок з подіумами, і робити розширення до низу типу "піраміда" щоб зменшити тунельний ефект. До обробки ![]() ![]() ![]() Після пробної ![]() Дуже велика кількість пилюки, продовжу завтра на свжому повітрі. Добавлено через 23 часа 57 минут Готовий варіант "під епоксидку". Зробив так завані "напливи" щоб лекше динамік дихав. Все ідеально відшліфував та згладив, дін скаже дякую... ![]() ![]() ![]() Також доробив самий великий тех отвір. Для плотності по кругу бітопластом (здається) обклеїв. ![]() Та м2 ззовні ![]() ![]() ![]() Цю пластину можна дмонтувати хоч сто разів, все на закльопках з різьбою. Последний раз редактировалось Serginio; 24.09.2011 в 20:53. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |