![]() |
|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#12 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
Продовжимо, сьогодні вдалось викроїти трохи часу...
Взявся за тех отвори. В друга "натирив" так званого "композиту" чи алюбонду, незнаю як правильно. Одним словом матеріал просто бомба, легкий та міцний, 4мм товщини, 2 слоя алюмінію і між ними щось. ![]() Вирізав зразу на дві дверки. ![]() Також приміряв сьогодні подіум, повністю скріпив та затянув М6, кільце просто прикладене. Хочу сказати що жорсткість даної конструкції вийшла просто неймовірна. ![]() ![]() Добавлено через 5 минут Добавлено через 13 часов 16 минут Lark, отвір в фільонці збільшив, подіуми теж трошки роширю "пірамідою". Правда не сильно, бо конструкція не дозволяє. А максимум що я можу зменшити колодець це на 1,5 см, зробивши замість деревяного великого подіуму- металевий з дюралі. А кільце + малий подіум мусе полюбому бути 3 см! Бо дін буде в скло впиратись. Добавлено через 13 часов 10 минут Доречі фото твіканої Poweramper ipa 600 Поки буде на міди, а там може і на саб кину, якщо не сподобається. Зроблено нормальні отвори для РСА ![]() Без коментарів ![]() ![]() ![]() Всі відомі проблемні місця перепаяні. Також для затравки внутрянка Аудісона ВР 206 ![]() ![]() Последний раз редактировалось Serginio; 18.09.2011 в 12:15. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |