![]() |
|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#9 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
olddad,в мене нема іншого варіанту, колодець виходить 4,5 см, буду ще зпилювати під кутом щоб збільшити діаметр. Як варіант шукав лист дюралія щоб замість "великого" подіуму за фільонку, тоді і колодець би менший був. В нас нема.
+ не обійтись без колодця бо монтажна глибина діна 60 десь, я проміряв, якщо менше проставок-скло не опущу! JOCKER, Руслан, я довго дивився, щупав місця під мід. Вниз ставити дуже побоявся, не хочеться різати дверку там, думаю дирка в тому місці для дверки не дуже добре. Хочеться обійтись малою кров"ю. newatech,в мене не Інтеграле. В мене Delta HPE, це 2 покоління дельт, з "недоприводом" на передні колеса. Для всіх, місце під мід в даному випадку є великим компромісом, я довго, дійсно довго думав, крутив, міряв. По показниках - практичність,легкість, швидкість і універсальність виграло саме це місце. Тим більше там вже була "дирка". п.с. В любому випадку завжди можна переробити. То будуть мої шишки. Також буду вдячний якщо хтось підкаже де взяти дюральку, або щось такого плану на великий подіум, і якої товщини? 50мм? Тоді я б автоматично зменшив колодець на 1 см! Последний раз редактировалось Serginio; 17.09.2011 в 10:39. |
![]() |
![]() ![]() |