Всё об автозвуке

Вернуться   Всё об автозвуке > Высшая лига Sound Quality (натуральный и красивый звук) > Практика по SQ
Регистрация Новые сообщения Правила форума Справка Сообщество Календарь Поиск

Важная информация

Практика по SQ Головные устройства, акустика, кроссоверы, процессоры и много-много других страшных слов

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 04.12.2009, 22:05   #1
igorvolikov
Ушел в мир иной от нас...

Вы сказали Спасибо: 208
Поблагодарили 223 раз(а) в 114 сообщениях
Отправить сообщение для igorvolikov с помощью Skype™

Сам факт представления АЧХ в качестве довода уже говорит о том , что Рост наверняка прав
igorvolikov вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 08:46   #2
Pavel
Guest

Да нет, хлопцы, ваша реакция на график говорит как раз о том, что вы его не умеете читать и верхом точности для вас является третьоктавная АЧХ. Так вот, если этот график "упростить" до любительских 31 полосы, то будет просто "конфетка" :-)))
Вот, если таким же "Брюлем" (это прибор,если кто не в курсе) промерять МТ23 - вот там будет ой-ей ей, гарантирую! :-)))

Другое дело, что АЧХ, даже хорошая не очень много говорит о самом характере звучания пища, тогоже ПЛ-ХТ, например!
Это вполне нормальный и "рабочий" продукт, просто нужно соотносить его с аналогами той же ценовой категории 150-200 долл.
В двушке они, например предпочтительнее тех же МТ23, а в трешке чище и прозрачнее Хеликса 801, и в любом случае попроще Итона 280В, но последний и чуть подороже будет!

"Запороть" можно любые пищи при неумелом подходе, впрочем, как и "заставить петь" бюджетный пищ на совсем другие деньги! :-)))
  Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 10:59   #3
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

От таки
Цитата Имеющий уши - услышит...
Я хоч слово десь сказав про ачх динаміків? Про нерівномірність, кривизну? Від самого початку я говорив про характер звучання, про ненатуральну подачу - ачх тут ні при чому.

Цитата "Запороть" можно любые пищи при неумелом подходе,
Дійсно, от Pavel недавно писав, що він фостекси не осилив. Це, правда, не твітери, а ШП, але ж...
Що треба зробити (який неумілий підхід застосувати) з твітером, щоб він почав замість міддю звучати алюмінієм? Щоб нівелювати в звуці різницю між різними інструментами?
Ну і пора би вже навчитися відрізняти "прозорість" від цикання.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 13:06   #4
SNAKE

Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 18 раз(а) в 18 сообщениях
Отправить сообщение для SNAKE с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
От таки

Я хоч слово десь сказав про ачх динаміків? Про нерівномірність, кривизну? Від самого початку я говорив про характер звучання, про ненатуральну подачу - ачх тут ні при чому.

Дійсно, от Pavel недавно писав, що він фостекси не осилив. Це, правда, не твітери, а ШП, але ж...
Що треба зробити (який неумілий підхід застосувати) з твітером, щоб він почав замість міддю звучати алюмінієм? Щоб нівелювати в звуці різницю між різними інструментами?
Ну і пора би вже навчитися відрізняти "прозорість" від цикання.
Рост, по твоему мению мт23 хорошие пищалки?
SNAKE вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 15:47   #5
Рост ®
Старейшина

Цитата:
Сообщение от SNAKE Посмотреть сообщение
Рост, по твоему мению мт23 хорошие пищалки?
Думаю, відповідь очевидна Чи хороші для мене? Ні
В порівнянні з пл-хт? Куди правдивіші. Рівно як і Монакор 25, чи як їх там, які я теж слухав і не так давно описував враження. І як той же ПАД, який особисто мені не подобається в силу деяких причин, які тут обговорювати не будемо, але і вони правдивіші за еос. І згадані Павлом 801-і, хоч і не "гейзер натуральності", теж поцикують, але принаймні забезпечують "тембральну різноманітність цикання" До речі, саме правдивість для мене і є основний критерій оцінки. Звучить інструмент так, як в житті, чи ні. І все. І не треба "прозорості", "повітря" і тому подібних "критеріїв", придуманих лише для того, щоб навішувати лапшу на вуха клієнтів, які в тому не розбираються. "Твітери звучать прозоріше, насиченіше, в їх звучанні більше повітря..." Вау!
І, до речі, зауваж, Морель не нахабніє, написавши на мт23 хай-енд, правда? А тут я ж мову вів про продукт, заявлений в категорії "кращі з кращих". А це все рівно, що назвати ВАЗ-2107 лімузином. Ну, раз лімузин, давайте тоді судити його як лімузин, ні? А чому ні, назвали ж! А якщо його назвати "бюджетна тарантайка", то ніхто з критеріями "лімузинистості" і підходити не буде, тоді можна вже буде розглядати з точки зору відповідності вартості. І, до речі, тут прозвучала теж і така оцінка - при роздрібній ціні 200 уо звук вартості не відповідає.
Просто є тут ще один момент - лохотрон. А це мені дуже не до вподоби. Якщо рядовий чоловік, навіть якщо він не дуже розбирається в автомобілях, підійде до 2107, названого лімузином, він все рівно скаже - "та який це лімузин?". Тому що поруч будуть стояти Бентлі, Росл-Ройс і інші представники класу. Різниця очевидна.
А для покупця твітерів різниця зовсім неочевидна між компонентами, які лежать на прилавку. І далеко не кожен з покупців чув, як звучать хороші системи. Але в нього є трохи грошей і чому б не прикупити щось покраще? О, і як раз - прошу, хай-енд, ще й не дорого, і всі атрибути хай-енду присутні, коробочки, фантіки - клас!

ПС. В предвзятості, думаю, звинувачувати мене не будемо, га? Не так давно, якщо пригадуєте, я писав, напівжартома, відкритого листа геру Фішеру, стосовно певної недосконалості їх кросоверів. При моєму позитивному відношенні до бренду в цілому. От напевно продавці ЕОСа руки потирали, мовляв, дивіться, навіть той, хто хвалить Хелікс, каже, що в них кросовери погані, бачите! Купуйте ЕОС! Кросовери ЕОС крутіші, вони навіть зі світло-музикою!

ППС. SNAKE, моє шанування. Ділерські зобов'язання гарно відробляєш, мусиш від піті отримати якийсь бонус, однозначно! Навіть Вівальді злив, сказав, що акустика ЕОС - так собі
Старый 05.12.2009, 15:55   #6
Александр093

Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 23 раз(а) в 22 сообщениях
Отправить сообщение для Александр093 с помощью ICQ

Рост, уважаю Ваше мнения, но Ваш ответ напоминает ответы Черномырдина, всё же, кто по Вашему достоин звания Хай-Энд, модели пожалуйста. Или по Вашему мнению, лучшие твиттера ну скажем в ценовой категории ПЛ-ХТ (200 у.е.)?
Александр093 вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 17:07   #7
Рост ®
Старейшина

Цитата:
Сообщение от Александр093 Посмотреть сообщение
Рост, уважаю Ваше мнения, но Ваш ответ напоминает ответы Черномырдина, всё же, кто по Вашему достоин звания Хай-Энд, модели пожалуйста. Или по Вашему мнению, лучшие твиттера ну скажем в ценовой категории ПЛ-ХТ (200 у.е.)?
Що правда? Черномирдіна? Я не вмію так говорити

Стосовно "однокласників". Невже я назвав тему "порівняльний тест твітерів в ціновому діапазоні..."? Я написав, процитую, якщо забулося:
Цитата Занятні цикалки. І в кого піднялася рука назвати їх хай-енд?
Коротше, високих з ними буде у вас багато. Це правда. Якщо верх не інтенсивний, то ще тако-сяко, хоча все рівно напружує неправдивість, але варто включити духовий оркестр - як зразу всі інструменти алюмінієві і на одне лице.
Голов був альп 79-щось_там, підсилювачі теж якісь еос, не вникав які саме.

Не знаю, чи відповідає їх ціна їхньому звучанню. Думаю, все ж за 200 можна і кращі підібрати, чи з тих же монакорів, чи ... коротше, тепер я туди, на три букви, ні ногою, навіть не посилайте
Це все, що я хотів сказати.
Далі, в процесі обговорення, були названі, і мною, і іншими дописувачами твітери, які можна розглядати, як кращий вибір. Можна просто уважніше перечитати тему. Це не повний список, можна його розширити, але мене щось втомила вся ця балаканина, тому вистачить і сказаного.

Стосовно приналежності до хай-енду - я, знову ж, не буду зараз розвивати тему в цьому напрямку, називати динаміки, і т.д, тому що тоді вона не закінчиться ніколи.
Старый 05.12.2009, 17:07   #8
SNAKE

Поблагодарили 18 раз(а) в 18 сообщениях
Отправить сообщение для SNAKE с помощью ICQ

Рост, абсолютно с тобой не согласен! В бюджете до 200$ мт23 в принципе сливает всем. Как можно говорить о натуральности их звучания, если те же тарелки у них даже не алюминиевые, а пластиковые??? Рост, ты слушал комплект кларити?
SNAKE вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 05.12.2009, 17:10   #9
Рост ®
Старейшина

Цитата:
Рост, абсолютно с тобой не согласен! В бюджете до 200$ мт23 в принципе сливает всем. Как можно говорить о натуральности их звучания, если те же тарелки у них даже не алюминиевые, а пластиковые??? Рост, ты слушал комплект кларити?
Друже, мені не цікаво обговорювати з тобою ці питання, ти вже вибач. Давай залишимось кожен при своїй точці зору.
Старый 05.12.2009, 17:21   #10
Рост ®
Старейшина

Цитата:
Рост, ты слушал комплект кларити?
Кларіті? Це оці: (цитати з Синьої)

павел эт хоум - В результате прослушки могу сказать следущее:
довольно неплохой в целом комплект изрядно портит пищалка, она есть слабое звено, без всякого сомнения. На удивление яркий и резкий звук с обилием сибилянтов, очень напомнили мне неудачный Фокал(47), только с большей детальностью и более качественным отыгрыванием струнных щипков.

felix - тоже отслушивал этот комплект. впечетления полностью совпали.

Дякую, обійдусь.
Старый 07.12.2009, 00:35   #11
Pavel
Guest

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Дожился! Тут уже говорят от моего имени????? Или правильнее сказать - перевирают??????
Ув. Рост просьба к вам привести дословно мою цитату с ключевыми словами: я фостексы не осилил

Ждемс!!!!
  Ответить с цитированием Вверх
Старый 08.12.2009, 22:18   #12
Suhodol
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
Отправить сообщение для Suhodol с помощью Skype™

Мерзость!!!!
То Вивальди: Вы не на базаре по продаже еос, достали уже ДИЛЕРЫ ЭТОГО.......!
АЧХ почти ни о чем не говорит, и при желании можно найти кучу твитеров с таким же АЧХ, только дешевле. Да в общем не в этом вопрос!
То Модераторы: Когда прекратится этот назойливый и чисто коммерческий PR, или вы хотите стать форумом "Все о еос".
Suhodol вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 08.12.2009, 22:33   #13
Olddad
ЗЛЮЩИЙ АДМИН

Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 68 раз(а) в 41 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Suhodol Посмотреть сообщение
Мерзость!!!!
То Вивальди: Вы не на базаре по продаже еос, достали уже ДИЛЕРЫ ЭТОГО.......!
АЧХ почти ни о чем не говорит, и при желании можно найти кучу твитеров с таким же АЧХ, только дешевле. Да в общем не в этом вопрос!
То Модераторы: Когда прекратится этот назойливый и чисто коммерческий PR, или вы хотите стать форумом "Все о еос".
Может потрудитесь заглянуть чуть выше, сообщение 95...

Последний раз редактировалось Cobox; 09.12.2009 в 17:08.
Olddad на форуме   Ответить с цитированием Вверх
Старый 09.12.2009, 13:38   #14
Suhodol
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
Отправить сообщение для Suhodol с помощью Skype™

Цитата
Сообщение от olddad Посмотреть сообщение
Может потрудитесь заглянуть чуть выше, сообщение 95...
Пардон, от возмущения не заметил.
Suhodol вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 09.12.2009, 16:37   #15
evrik

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Suhodol Посмотреть сообщение
Мерзость!!!!
ДИЛЕРЫ ЭТОГО.......!
Чего ЭТОГО........ интересно

Ничего странного не вижу что в теме про EOS его-же и обсуждают.

И хочется понять для себя почему столько негатива от Вас именно к этому продукту.
evrik вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Старый 09.12.2009, 16:56   #16
Navariec

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от evrik Посмотреть сообщение
Чего ЭТОГО........ интересно

Ничего странного не вижу что в теме про EOS его-же и обсуждают.

И хочется понять для себя почему столько негатива от Вас именно к этому продукту.
повністю згідний. як новачок на даному сайті не хотів цього сам перший писати, але що поганого в ЕОСі?
Якщо брати до уваги особисті відносини когось з деким то це вже інше питання яке контролюється модераторами.
ЕОС відносно молода перспективна фірма, випускає нові продукти
Navariec вне форума   Ответить с цитированием Вверх
Ответ