![]() |
|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#3 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
![]()
Значить фото внутрішньої фільонки просто завібреної.
Відзначені проблемні місця. Далі показано план дій ![]() Добавлено через 16 минут Знімаю фільонку і замінюю нижні кріпильні болти на довгі шпильки-розпорки, лишнє відрізаю. В місцях де шпилька має впиратись в зовнішню фільнку підкладаю кусок фанери заклеївши поверха її віброю. Добавлено через 20 минут Підганяю всі болти по довжині і отримую готові розпорки. Добавлено через 24 минуты Тепер підготовлюю внутрішню фільонку добавляючи алюмінієвий профіль для жорсткості. Последний раз редактировалось Володимир; 16.11.2013 в 22:59. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]()
я наразі взагалі не зовсім врозумів вашу схему, але саме разпорки повинні бути як найближче до гучномовця. Саме це забезпечить жорсткість посадки мідів. Зокрема перевірити це можливо постукуючи торцем кулака по самому подіуму.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
|
![]()
Цей алюмінієвий профіль був наклеєний на плоскі поверхні.
Тут показано що скло опускається до самого кінця без проблем І встановлення динаміка Може не все так акуратно як би хотілось, але все робилось в стислі терміни з підручних матеріалів, в різних місцях де мене знайому пускали в гараж, або просто на вулиці без належної матеріальної бази, бо свого гаража в мене нема. Але тим не менше я задоволений результатом. На черзі полка для саба. Последний раз редактировалось Володимир; 17.11.2013 в 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Вы сказали Спасибо: 152
Поблагодарили 21 раз(а) в 17 сообщениях
|
![]() Я шо? Я нічо! Я просто спитався... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |