![]() |
|
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#3 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Взагалі то, я спокійно колупався в проводці, згадував, що куди і звідки в мене йде. І продзвонював, за який відросток АСС відповідає який запобіжник. Пів року ж пройшло. І от тикаю я щупом мультиметра в один з відростків, а воно показує 12,67В. А машина уже пів дня, як стоїть в гаражі, при чому всі ці пів дня світить салонне світло, яке мені ліньки кожен раз вимикати.
І це не на клемах АКБ напруга, а вона пройшла крізь основний 150А запобіжник, півтора метра 35 кв. мм проводом до "трансформаторної будки", де через реле АСС і його 30А запобіжник, через 7,5А запобіжник конкретного виводу, пів метра цим 4 мм кабелем, і тут я його і міряв. Добре Варті жилося пів року останніх. Ну що. Тепер у мене вже грає лівий канал ![]() На цей раз я поступив хитріше. Якщо минула реалізація передбачала окреме виготовлення лівої і правої частин торпедо цілком, то тепер я зробив окремо довколишню конструкцію, тобто, верх торпедо, бокові стійнки, центральну консоль, а ящики під динаміки підвісні, в будь-який час, якщо захочеться змін, можна зняти, переробити і назад їх ![]() Практично всі проблеми подолано, залишилась остання, але трохи прикра, стояк внизу середьочастотного діапазону при закритих дверях. Гуде не сильно, але гуде. Винне місце, я так розумію, де сходяться лобове скло, скло дверей і торпедо. Треба його чимось заповнювати. А ще треба поскоріше віддавати в перешивання карти дверей, доробляти верх торпедо, і його теж в шкіру, бо вони також впливають. При відкритих дверях це підвивання практично пропадає. Ех, це тобі не кенгу, друже, з його здоровенним салоном. Ну нічого, прорвемось. Зате контрабас як живий ![]() ![]() Свято наближається, свято наближається, свято наближається ... ![]() Добавлено через 1 час 51 минуту Тут люблять схеми, знайшов свою, яку малював більше року назад. Можливі незначні помилки, але суть не змінилась. ![]() Всі землі активних пристроїв зведені в точку Gnd 1. Не малював, щоб схему не загромаджувати лініями. Последний раз редактировалось Рост ®; 26.05.2013 в 00:31. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Не так швидко просувається, як хотілося б, але і на місці не стоїть.
На Мелєвича уже тягне, до Рубенса ще потрібно буде обробити напильником. Нічого, Тося зробить, він такий. Фото для тих, хто не розумів, як воно все поміщається. Якщо чесно, то і я не розумію. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Регистрация не подтверждена по почте
Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 11 раз(а) в 11 сообщениях
|
![]()
На нижней фотке, на сиденье, не SPH-200TC часом? Если оно, то в каком объеме играть будет?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |