Всё об автозвуке

Вернуться   Всё об автозвуке > Незвуковые темы > Белый шум
Регистрация Новые сообщения Правила форума Справка Сообщество Календарь Поиск

Важная информация

Белый шум Общение на незвуковые темы

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 02.05.2012, 01:01   #1
KYRON
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 25
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию Re: ... тогда зачем? (АЗ-соревки).

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
1. Не треба читати. Треба самому слухати. Бо виходить як в анекдоті про Карузо, який фальшивить і картавить.
Писак у нас багато, за писанину в інтернеті якось не прийнято відповідати. Тому якщо хтось написав, що машина "не звучить", це зовсім не означає, що вона дійсно не звучить. Рівно, як і навпаки.

Мета, яку переслідують учасники змагань - перемога. Думаю, це очевидно. Отримати кубок, що означає, що ти виграв. Ти в цих змаганнях кращий за інших учасників. Ціна "чашки" тут зовсім ні при чому. Якщо порахувати вартість олімпійської медалі і порівняти з затратами на підготовку, ситуація буде така ж.
Тому основна нагорода - це факт перемоги.
А перемога здобувається в тому, що тут і зараз, в межах існуючих правил, ти виявився найкращим. І глибоке знання правил допомагає. Очевидно, люди ж змагаються за цими правилами.

2. Як уже написав Вадік, бізнес в цьому контексті "гальмує прогрес" в значно більшій мірі.
Але економіка у нас ринкова. Якщо бізнесмен не буде заробляти гроші, він і його сім'я помруть з голоду. Як можна в таких умовах видавати власні секрети? При тому, що ти потратив можливо роки на те, щоб це придумати, випробувати. Хто буде кормити сім'ю бізнесмена, поки він розказуватиме всім бажаючим, як зробити хорошу систему?
В змаганнях ще більше це відчувається. Тому що мета - перемога. Все номально, так і має бути. І це теж цікаво, придумати щось, що дозволить виграти у всіх інших.
І говорити, що це гальмує прогрес не зовсім коректно. Люди цим займаються, тратячи власні гроші, власний час. З якої радості вони в чомусь перед кимось зобов'язані?

3. Думка про вплив кубків на притік клієнтів перебільшена. Знаю людей, в яких кубків десятки, мало не сотні. Закрились, бо клієнтів немає.
Знаю людей без кубків, які нарозхват. Наприклад, Халін - це ж по пальцях таких фахівців перерахувати.

ПС. Ну а будь-який срач - це від незрілості. Багатолітні діти.
Мой небольшой соревновательный опыт показывает ,что здесь,хоть чтобы плохого не говорили,но 95 процентов это позитивный прогресс -и соперники,побеждавшие меня это хорошие и дружественные люди,в которых действительно системы звучали в некоторой степени лучше моей,так как лично прослушивал и никто мне в этом не воспрепятствовал... А автозвуковики,которые не ездят на соревнования -это просто люди с ранимым чувством собственного любия ,которые не могут перенести такое унижение как: не дай Бог у кого то звучит в чем то на грамм лучше...Зачем лишний раз растраиваться- лучше голову в песок,как страус... Другой вопрос ,что средств на доработку и соревки не хватает- так так и надо признаться...а не умничать...Что здесь такого унизительного...-се ля ви...
KYRON вне форума   Вверх
Старый 02.05.2012, 01:09   #2
Каток
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 306
Поблагодарили 565 раз(а) в 236 сообщениях
По умолчанию Re: ... тогда зачем? (АЗ-соревки).

KYRON, Ваша позиция кристалльно ясна: есть страусы и герои. Вы - герой. Плюс Вам за это.

Но Вы не ответили ни на один из поставленных вопросов - пофлудили просто, а потому лично меня Вы ни в чём не убедили.
Каток вне форума   Вверх
Закрытая тема