![]() |
|
Белый шум Общение на незвуковые темы |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#7 |
Вы сказали Спасибо: 301
Поблагодарили 35 раз(а) в 32 сообщениях
|
![]()
фізично на змагання в їх регіоні мада і сінігаєва, я не завжди зможу попасти... бо по-географії воно далеко виходит... можу рулити по центрі, заході....
наприклад МАД і сінігаев ближче до столиці еспеела - Запоріжжя!) Антирадар - Київ. я на Заході... бачато учасників не можне бути!! максимум 6 чоловік.. бо датчиг треба буде поюзати 1-2 тижня, відТОЧИТИ рези, музику... то багато учасників просто буде утопічно!!!!!!!! Ваня Сінагаєв може порішати, на скільки я знаю, доставку.. а доставка коштує 1250 рублів русских... ![]() так поняв що: склад по 50 у.е. =гейнстанігерс) 1. Я., 2.Мад, зможу закинути, а ти мну потім повернеш 3. Антон, 4. Ваня, 5. Тоні - ??? 6.-???? якщо скад не набираься, буде реалізовуватись склад щодо датчигга на 3 чоловіка : склад по 100 у.е. : 1. Я 2.Сінігаев. 3.???? Склад на 3 чоловіка приорітетніше, оскільки не буде виникати проблем щодо перебування датчика під час інстала, оскільки можна встановити графік щодо його перебування і можна врахувати думку і можливості кожно! і я замовляю.... |
![]() |
![]() |