![]() |
|
Теория и точка зрения по SQ Беседы об образе сферического коня в вакууме |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#2 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
Ги-ги-ги
![]() Прювіт у нашій клініці! Ось тепер ти точно член палати ![]() Мені тоже Хеліксові уже не помагають ![]() З головою теж непонятки, все в процесі переосмислення. Найгірше, що коли починаєш копати на предмет того, що хочеш (при умові, що точно знаєш, чого хочеш! ![]() ![]() Добре, займемось твоїми бідами. Все ж Хеліксові твітери в контексті твоєї системи були б явно не найслабшою ланкою. Що в Преціжинах, що в S801 є невеликий горбик на 6кГц, з яким легко дати раду з допомогою резистивної лінеаризації. Усе решта дуже навіть на рівні. "Циканням" вони теж не страдають. Ну і все-таки вони не китайці. Хоча можеш ще поекспериментувати зі своїми. По-перше, яким порядком ріжуться? Раз 4000, то, надіюсь, першим? Далі. А нафіга тобі поканалка? Я розумію людей, які помішані на ДСП і без цієї плити жити не можуть. Але в 2-полосці? Далі. А в соньці все виключено? Процесори ефектів, еквалайзери і т.д? Тому що соньки можна слухати тільки без тої усієї лабуди. Далі. Суха середина - а таки який порядок на мід? Зроблю відступ. В машині Halin-a зробили спочатку розділ 2/3. Все вийшло дуже чистенько, але повністю стерильно. Зовсім життя з музики пішло. Зараз перероблено на 1/2 - життя вернулося! ![]() Далі. Що означає - невиразний фронтальний бас? По-перше, бас в машині і є фронтальний. Якщо він не такий, то це консерваторія винувата. А невиразний... Щоб я не фантазував, опиши чіткіше, що маєш на увазі. Я розумію, що з мідами в ЗЯ фронт той бас, який мав би бути, не зіграє. Ну за дуже невеличким винятком в зовсім іншому бюджеті. Але пам`ятаю, хеліксами 205 я був задоволений майже 2 роки... Далі. Це які такі затримки на саб? Навіщо? ПС. Ляг, поспи, і все мине. Зроби паузу. Бо що забагато, то нездорово. |
![]() |
![]() ![]() |