Так нічого нового я не скажу, уже все тут на форумі не раз говорив.
Об'єм дверей не грає ніякої ролі, тому що двері - не закритий ящик. Грає роль форма дверей (в плані імовірного формування стоячих хвиль і т.п.) і їх жорсткість (в смислі імовірних механічних резонансів).
Якщо динамік дверний, з високою добротністю, то йому абсолютно все рівно, будуть це двері автобуса, чи двері мікри. Я це в контексті об'єму говорю, тому що форма може впливати - наприклад, близько задня стінка, тунель якийсь утворюється, тощо.
Здвоєні мідбаси ставлять для збільшення поверхні дифузорів. Правильно налаштовані будуть непогано звучати. Але це рідкість. В основному це роблять для максимального тиску, щоб "від негрів тачку розривало".
Конкретно мідбас лінійки Блю Хелікса дверний. В ящику він буде грати, як і кожен високодобротний мідбас - хіба що дуже великому.
Також ЗЯ я не розглядаю як хороше акустичне оформлення для мідбасів і сч, в силу того, що сильно зажимається звучання. Краще відкритий ящик/фріейр, або ФІ.
Тут є одне але. В таких автомобілях як правило є штатні місця на торпедо для сч. Є смисл пробувати робити 3-смугову систему, тому що мідбаси, як правило, розміщені виходять низько (хіба що сильно переробляти двері, щоб їх поставити вище).
Сабвуфер 10" в ЗЯ нормально, можна Хелікси, можна Монакор 250ТС (останній більше об'єму хоче, бо це домашка).
Стосовно головного пристрою - від нього буде залежати якість звучання, як від джерела звуку. Тому питатися, чи підійде він до системи не зовсім правильно. Голова, вона чим краща, тим краще.