Неякісний і непродуманий цв'ях - це цв'ях з м'якого металу, без шляпки і з незаточеним кінцем. Це вже не цв'ях, а кусок алюмінієвого дроту. Не будемо ми якість і непродуманість опускати
Два підсилювачі, одного класу, з однаковою кількістю каналів і однаковою потужністю. В одному з них стоять вентилятори, в другому охолодження просто пасивне. Який з них буде важчий?
Класика - це бабіна зі стрічкою, чи платівка вінілова
Я таких динаміків, тупих, з великими магнітами зустрічав немало. Приклад? А більшість тих же Альфардів такі
Ну, ми ж на звуковому форумі, а не радіолокаційному якомусь.
Яка користь для звуку від ідеально рівного графіку АЧХ аж до 20 кГц без прив'язки до власне звуку?

От така ж і користь від твердокупольних твітерів.
Ні, ну якщо людина хоче слухати не музику, а АЧХ, тоді питань нема!
Ну і який практичний смисл цього твердження?

Ізначально звучало так: "
- чем больше масса подвижной части, тем ниже её резонансная частота". А я на реальному прикладі показав, як динамік із вдвічі легшою масою рухомої частини має нижчу резонансну частоту, ніж динамік із вдвічі більшою Mms. Тому початкове твердження невірне.
Погодься, що в першому дописі нічого не згадувалось про цінову категорію. По-перше.
По-друге. Наприклад, той же Морел Інтегра, вартістю доларів 400, чи скільки він там, обіграє дуже багато 400-доларових компонентних комплектів.
Та і я теж, в жодній мірі. З якогось часу зарікся про щось говорити, що воно є от тільки так, і інакше бути не може. Бо в житті вже стільки раз міняв точку зору

Наприклад, колись вважав, що ЗЯ значно краще оформлення для динаміка, ніж ФІ. Тепер вважаю навпаки