Спробую ще раз, хоч я вже про це писав, і, здається, не раз.
Отже, звук. Його зчитує з носія і передає на подальшу обробку транспорт. Кількість втрат звичайно від транспорту залежать, але то незначний відсоток. Далі звук покривить дешевий цифровий фільтр, добавить купу сміття процесор своєю 128-кратною передискретизацією, якось перетворять в аналог те все безобразіє дешеві цапи, не добавить зібраності простенький вихлоп. Потім звукові скрутять фазу 5-6, а то і цілий десяток прохідних конденсаторів повністю, перепрошую за брутальність, гівняної якості, добавлять свого шуму, а також вкрадуть ще частину музичного матеріалу дешеві операційники, виконані по 4 в одному корпусі. Все це на основі хилого живлення з дикими наводками в сотні мілівольт.
Це все, що я описав, робить звук на 99%. Я б навіть сказав, що на 99,9%, але хай уже буде просто 99. І отой нещасний один відсоток залишу кабелям.
Тепер розумієте моє відношення до ситуації, коли люди палець об палець не вдарили, щоб виправити оті 99 основних відсотків, але з величезною серйозністю і скурпульозністю перебирають шнурочки. Питання століття - ПВС, ШВВП, чи таки ПВЗ? Ех...