![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Коммерческие инсталляции Инсталляции, выполненные на коммерческой основе. Похвастаться, предложить свои услуги... |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() Так, при пасивній поканалці можна твітери приглушити федером. Але л-пад же не просто приглушує, правда? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Чесно кажучи, не дуже добре розумію зміст придбання Бремен, при умові що він не використовує свої процеві можливості . Топ-голова в такому примітивному використанні не має змісту. Цю роботу з набагато більшим успіхом виконав-би рядовий Pioneer починаючи з моделі 3100UB.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Штырлиц
Вы сказали Спасибо: 136
Поблагодарили 355 раз(а) в 191 сообщениях
|
![]() Вся прелесть звука в минимуме операционников и минимуме прочих цепочек, через которые пройдет звук, так как каждое звено имеет свойство искажать сигнал. Формула качественного звука на выходе из аппаратуры звучит примерно так: хороший звук = минимум комплектующих с максимальным их качеством через которые продет сигнал + хорошее питание этих комплектующих. Последний раз редактировалось Cobox; 16.04.2010 в 13:59. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Старейшина
|
![]() Пару років назад я робив вже Логана, то мені попались ось такі, що навіть по малюнку більше Логану пасують: ![]() Зараз я теж такі шукав, але не знайшов. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Старейшина
|
![]() Просто за такі гроші якість процесора є надто низькою. А от аналогова частина Бремена виявилась не в порівняння з рядовими піонерами. Трнба буде убовтати якогось власника Бремена віддати свій апарат в поліклініку, доктору Халіну, для дослідів ![]() Саме тому я і сказав, що для бюджетних інсталяцій покупка бремена замість якогонебудьпіонера + підсилювача себе оправдовує, якість краща при тих самих грошових затратах. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Вы сказали Спасибо: 25
Поблагодарили 41 раз(а) в 38 сообщениях
|
![]() У меня, например, на Бремене задержки включены. Сцена хорошая и тоналка неплохая. Если без задержек ,то каша по всему салону. У меня мнение, напротив, использовать Бремен только с процем, иначе беспроцевый хороший аппарат проще купить. У меня Накамичи 500 беспроц, звучал хуже чем Бремен проц. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 18
Поблагодарили 212 раз(а) в 111 сообщениях
|
![]() Хороший счетверенных ОУ нет. Да и быть не может, т.к. ножка питания одна на 4 канала. Я в Блау Мемфис впаивал два двух-канальных ОУ, но это тяжело, такое действительно можно делать один раз и только для себя. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Вы сказали Спасибо: 25
Поблагодарили 41 раз(а) в 38 сообщениях
|
![]() другими словами, если качество тракта ГУ отличное (идеальное), то мы должны иметь хорошую сцену? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Старейшина
|
![]() ![]() Стосовно безпроцевого апарату, як альтернативи - а який? Якби був такий собі варіант Бремен дірект, тобто Бремен, але безпроцевий - ура, але ж нема. Нак не розглядаємо, нема вже давно Нака. А Піонери-Соньки-і.т.д. - кожен має своє специфічне звучання, з певними косяками і до того ж Бремена не дотягують. От зараз Гольф в мене в роботі, на Кларі 6хх там система буде, вона вроді безпроцева, як зроблю, оціню. Правда, там акустика на три букви, R6A, ну але може на завадить мені характер звуку почути ![]() Також підтримаю Arrt, каша в звучанні в більшості випадків - наслідок проблем в Головному Пристрої. О, пригадав собі, колись давно, коли в мене ще стояв Нак 400, привезений з Європи (він там щось під 700 уо коштував), порівнювали його з Кларіоном 6хх, то деякі нюанси звучання, які відтворював Нак, Клара навіть не пробувала зіграти, ніби їх і не було в записі. Ну але я вже казав, Нака більше не буде, тому що про це говорити? Последний раз редактировалось Рост ®; 14.07.2010 в 00:33. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Вы сказали Спасибо: 55
Поблагодарили 9 раз(а) в 8 сообщениях
|
![]() ![]() Ви більше не хочете мати справи з Наками(400, 500)???? Чи маєте на увазі, те, що "справжніх" Наків більше не випускають? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Старейшина
|
![]() Взагалі, обговорювати питання кросоверобудування в контексті даної теми я не буду. Скажу тільки про те, що до цієї теми відноситься. Чому при поканалці використано атенюацію на резисторах? Тому що мені потрібно було придушити твітери децибел на 9-10, а робити це з допомогою федера не кошерно - це ж цифрове регулювання гучності, а, думаю, ні для кого не секрет, що таке цифрове регулювання, кожен в своєму головному пристрої, в якому є електронний енкодер, може скрутити гучність і відзначити, як при цьому пострадала якість звуку, детальність, як кудись ділись дрібні нюанси. В цьому контексті білі прямокутнички зло неспівмірно менше. Тим більше, що атенюація з допомогою л-пад виконана, а не послідовного резистора. Яка, крім просто атенюації, ще й формує певну форму ачх, яка мені була потрібна. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |