Тобто, я так розумію, мене звинувачують в тому, чого я не роблю? "Тоді вже пишіть також згвалтування - інструмент є" (с) анек.
Якщо тоді так продовжувати, то треба вилучати пункт про те, що в цьому класі можна використовувати розроблену власноруч, чи модифіковану апаратуру. Що мені заважає зробити власний підсилювач (чи доробити існуючий), в який тихо і непомітно включити пару зайвих операційників? Хочу бачити Хаммера з лупою в руках, який досліджує схемотехніку підсилювача на предмет виявлення "жучка". Хоча ні, Хаммер на разі не суддя ЕММА. О, а чому він тоді мені тут голову дурить?

Та й софт будь-якого ресівера теж підправити можна, якщо вже роздумувати чисто теоретично.
До речі, відсутність часових затримок доводиться елементарно просто, достатньо підключити до виходу звукової карточки осцилограф

Якщо в суддів ЕММА виникне таке побажання, я його привезу (але чур, за осцилограф в багажнику тоді бали не знімати!

).
ПС. Дровами самої карточки, звук при програванні усілякими медіяплєєрами і вінампами, і чистий звук картки відрізняються, як сонце і місяць. Ми аж самі з Халіним були в шоці, що настільки.
ППС. А взагалі будь-які часові затримки псують звук. І я не настільки інвалід, щоб не міг при побудові системи обходитись без милиць у вигляді дсп