![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 35
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]()
Не вірю, що той купольник, порізаний на 475 гц, може грати без спотворень на нормальному рівні гучності (не надто високому)... Або ви не чуете їх, або я навіть не знаю... Ну воно мабуть скоро покаже, бо довго грати він не зможе так низько порізаний )))...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]() ![]() Динамік пограє довго,крім того залежить ще раз нагадую від фільтрів.Подивитися навіть на дорогі серії 3 полосок стоять електроілти ..маразм...Знаю по свому печальному опиту,скіки ВЧ попалив із за того що комплектуючі були хренові,електроліти вміють одне грітися,стріляти після чого пробиваються вони і динаміки. (крім того ремонтом динаміків замймаюся,то не я один такий) Сама катушка в ДЛС велика,і витримувати потужності може...По заводським стандартам звісно лапша,але при цій 3 полосці (серед всіх,з найбільшою катушкою,витримає.)Тимбільше частота 470 гц динаміки дифузоні можуть швидче вилетіти як катушка там всього лиш 25 мм + - |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
ЗЛЮЩИЙ АДМИН
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |