![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Практические уроки, технологии и материалы Об изготовлении и оформлении автозвуковых компонентов. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]()
В таврію? Хочеш таки справді щиру пораду? Укріпляєш торпеду (верхню площину), опускаєш козирьок приборки, в ідеалі його або по центру ставиш, або, щоб як в мене, понижче, щоб загальний рівень верхньої площини був одинаковий (по можливості). Добре потім ще чимось типу алькантари обтягнути (якщо треба, я тобі перешлю).
Робиш місця під 4" (95 мм отвори), ставиш туди Морель Дотеч 4" у фріейр. Ставиш так, щоб до скла було не менше 8-10 см, дифузором вверх, зрозуміло. До речі, морелевські кросовери одні з найкращих на сьогоднішній день серед заводських. Я їх, звісно, теж переробляю, але, наприклад, котушку залишаю, вони повітряна і з дроту 1,2мм. А конденсатор... Ну, можна поміняти на К73, чи щось типу того. Стосовно твітерів - послухаєш. В комплекті Дотеч вони не топові, звичайно, але а ну ж сподобаються ![]() В нутрощі торпедо, зрозуміло, треба буде напхати усілякого різного типу войлоку, щоб під нею хвилі не ходили ходуном, та і саму торпеду віброю закатати. Далі, робиш по центру ЗЯ під сабик 8", той самий Хелікс Комп... тобто, тепер Преціжн, наприклад. І маєш щастя. Підсилювач - або 2 двоканальники, або один чотириканальник. Тільки не роби поканалки. В такому випадку пасивне ділення дуже сильно рулить. І виходить, що дотечі будуть грати від 85-90Гц, нижче сабик підтримає. І зверни увагу (якщо будуть якісь сумніви) на потужність цих серединок. Сайт Морель, думаю, знаєш де ![]() ПС. Хоча повної гарантії на чудовий результат не даю, бо таврію так не робів, звісно, але подібний досвід з іншими автомобілями рулить. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |