![]() |
|
NuWiki | Регистрация | Новые сообщения | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Свои инсталляции SQ Хвастаемся, делимся опытом, мнениями и т.п. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 13 раз(а) в 9 сообщениях
|
![]()
на сегодняшний день я имею подиум с колодцем под мид. Буду переделывать. У меня та же проблема надо наращивать подиум и не создавать колодец. Как я буду резрешать эту проблему. Беру основное кольцо и пластину по ситуации, прикручиваю к филёнке, затем делаю стойки или из металла или из дерева ещё не знаю на этих стойках приручиваю кольцо нужное под дин, затем натягиваю женский чюлок и беру текловолоконную жидкую шпатлёвку или полиэфирку что будет под рукой, и пропитываю чулок получаю нужную форму потом налепляюстекловолокна и так раза 2 три пропитываю жёсткость нереальная будет обработал и получил тонкую относительно стенку избавился от колодца за дином и нормальный звук.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Вы сказали Спасибо: 88
Поблагодарили 39 раз(а) в 27 сообщениях
|
![]()
Дякую за інфо. Але спочатку буде так. + до того планую іншу дверку зробити без колодця та порівняти звук. Тим паче що в мене колодець в формі "піраміди" розширюється до основи.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Маю трішки змін в системі.
Поставив на днях сабік розминати Boston Acoustics G210-44 2 катушки, включив в 8 ом, "качає" ![]() ![]() Поки що задоволений, гейн на 65%, все-таки силова проводка ОРІС в 10мм2 ![]() Весною буде ставитись нормальна проводка від 35мм2, міжблоки, візьметься СТЕГ на саб. Також буде цікавіший короб з 20 фанерки та двойна передня стінка. По звучанню сабіка, я задоволений, чується потенціал. Швидкий досить не дивлячись на масу подвижки 151гр, моторчик все-таки BL 20. Розминаєм... На весні буде все по-іншому ![]() п.с. (Як я скучив за басом за 1 рік!! Нікому не раджу) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Трошки поміняв системку, в першому пості виклав остаточний (я надіюсь)
склад системи. На даний момент пиляю ящик з 21мм фанери під Бостон. Все як положено. Скоро будуть фото. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ящик під саб готовий на 90%.
А тим часом, в Харкові, Samonov Oleg доробляє кроси під СЧ ВЧ. За що йому, велике дякую і респект ![]() Кроси будуть різати ВЧ знизу та СЧ зверху. Відповідно, для практичності СЧ я буду різати уралом, та зводити з мідбасом. Власне фото, треба ще запхати в коробочки. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Фотки ящика.
Ще до склейки. Передня стінка 4.2 см ![]() ![]() ![]() ![]() Мебельні гайки "під сілікон", також потім заліпив віброю отвори. Ящик буде максимально герметичним. На даний момент він повністью склеєний та промазаний з середини герметиком для деревини. Залишилась обтяжка карпетом, якийсь гриль та провода. Чистими вийшло 33л |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |