Всё об автозвуке

Вернуться   Всё об автозвуке > Новичкам > Бюджетный автозвук и песочница.
Регистрация Новые сообщения Правила форума Справка Сообщество Календарь Поиск

Важная информация

Бюджетный автозвук и песочница. Раздел для новичков и тех, кто хочет пострроить простенькую аудиосистему с минимальными затратами.

Опции темы Опции просмотра
Старый 21.08.2014, 17:30   #30
Iowa

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Отправить сообщение для Iowa с помощью ICQ Отправить сообщение для Iowa с помощью Skype™
По умолчанию Re: BMW e36 touring individual

Цитата:
Сообщение от Kurd Посмотреть сообщение
Не вірю, що той купольник, порізаний на 475 гц, може грати без спотворень на нормальному рівні гучності (не надто високому)... Або ви не чуете їх, або я навіть не знаю... Ну воно мабуть скоро покаже, бо довго грати він не зможе так низько порізаний )))...
як би я слухав сам і глухим був то одне,коли люди збоку стояли слухали і теж нормально все було тоді шо говорити всі глухі
Динамік пограє довго,крім того залежить ще раз нагадую від фільтрів.Подивитися навіть на дорогі серії 3 полосок стоять електроілти ..маразм...Знаю по свому печальному опиту,скіки ВЧ попалив із за того що комплектуючі були хренові,електроліти вміють одне грітися,стріляти після чого пробиваються вони і динаміки. (крім того ремонтом динаміків замймаюся,то не я один такий)
Сама катушка в ДЛС велика,і витримувати потужності може...По заводським стандартам звісно лапша,але при цій 3 полосці (серед всіх,з найбільшою катушкою,витримає.)Тимбільше частота 470 гц динаміки дифузоні можуть швидче вилетіти як катушка там всього лиш 25 мм + -
Iowa вне форума   Ответить с цитированием Вверх