![]() |
|
Практика по SQ Головные устройства, акустика, кроссоверы, процессоры и много-много других страшных слов |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
голова піон 88-2, фронт 3-компонент серії k2, усь 6канальний денон dca-800, 4канальний на саб[2канали в мосту, 2 вільні]. в мене очкарик, салон великий, тому ззаду звуку немає... що порадите на підзвучку і до чого її підключити? як правильно настроїти, щоб сцена не розплилась по салону? дякую:-)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ушел в мир иной от нас...
Вы сказали Спасибо: 5
Поблагодарили 317 раз(а) в 196 сообщениях
|
![]()
Подзвучка сзади и "...чтобы сцена не расползлась..." Взаимоисключающие понятия.Кстати использование на саб 4х канальника-слабое место системы.Ибо нет мощных 4х каналок.Соответственно сабое звено плохо контролируется.А то что вам что то не нравится в звучании,..возможно есть ошибки в установке и настройке...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() ![]() Якщо у Франківську не знайдете, приїжджайте до Львова ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() По-перше, я не казав, що щось треба переробляти, адже я не знаю, що у вас і як зроблено. Я казав, що процес установки і налаштування - це брати-близнюки, розділити їх не можна. Тому якщо щось не так, є імовірність, що переналаштування зачепить і сам інстал. По-друге, як можна наперед сказати про вартість тих чи інших робіт, навіть не знаючи, що доведеться робити? По-третє, будь-які роботи по покращенню потрібні лише за умови, якщо власник чітко розуміє їх необхідність і зможе оцінити результат. Тобто, якщо вас щось не влаштовує, і ви хочете це виправити, чи якщо щось відсутнє, а ви хочете, щоб появилось - тоді тратити на це гроші варто. Інакше буде розчарування - гроші потратили, щось вроді і змінилось, але чи воно того вартувало? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Вы сказали Спасибо: 16
Поблагодарили 6 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]() Також маю Піонер 88, правда буду робити 2 полоску+фронтальний саб. Вирішив, що на якісну підзвучку дуже багато клопоту. Так от, щоб закрити це питання я зупинився на варіанті підключення до Rear каналів підсилювача голови задніх динаміків, які будуть працювати в тому ж діапазоні частот і з тими ж затримками, як і фронтальний мідбас (приблизно 80-2500 гц). Коли будуть сидіти задні пасажири, то можна буде ввімкнути їх як раз для підзвучки. По рівню треба буде їх виставити щоб спереду їх взагалі було не чуть. Для цього куплю на ринку який небудь простий регулятор. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |