![]() |
|
Практические уроки, технологии и материалы Об изготовлении и оформлении автозвуковых компонентов. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 2 раз(а) в 1 сообщении
|
![]()
На сайте раздела подходящего не нашел, потому пишу сюда.
Надо чтобы эстетичненько так вставить UR1 в треугольники зеркал. И в том же стиле IR3 интегрировать в стойку. И то и другое "в лоб". Нечто очень - очень похожее Рост сделал в БМВ. http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.p...ce138a0c78a30e Мне кажется у меня будет намного попроще конструкция. Но делать в Киеве никто не хочет. ... Неужели во Львов прийдется ехать ? :noidea: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Хотя основная засада это конечно серединки... там оригинальную пластиковую стойку надо резать и ошибится нельзя... +380 (67) 5386424 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Гамма-Украина хочет 450$ Это уже свежие цифры Ланцера: подиумы для пищалок + подиумы для серединок + обтянуть и то и другое кожзамом. Если обтянуть натуральной кожей - то еще чуть дороже. Это при условии крайней неспешности, договоренности с мастерами напрямую (т.е. типа доп-заработок для мастера), ну и соответственно полном отсутствии сроков начала и окончания работ. Рост - интересно услышать Львоские цены ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Да и заинтересованы они поставить клиенту систему целиком от начала до конца, - включая компаненты. Гамма Украина мне с порога так и заявила - езжайте к тем, кто вам это продал :shocked: (т.е. начался разговор с прямого хамства клиенту). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 31 раз(а) в 25 сообщениях
|
![]() А хамство в сторону мелких клиентов, так как таковые им погоды не строят.....да и просто зажрались они |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Может кто накидает еще контактов, где такое в Киеве могут сделать ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Старейшина
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 31 раз(а) в 25 сообщениях
|
![]() зы У Роста тож вроде не центр, а хорошо ж делает |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Старейшина
|
![]() ![]() Стосовно цін - наведені вище тобою стійки в бмв обійшлися в 300 + витратники окремо, а це ще біля 50. З огляду на те, що робляться вони не день і не два, то сума навіть замала, як на мене. Але якось рука не повертається ставити європейські ціни. Поки що ![]() Стосовно термінів - ну, я, якщо вже беруся за щось, то тільки цим і займаюсь, поки не доведу до кінця. Завантаження надмірного в мене нема, бо в мене не центр ширпотребу, я роблю тільки правильні з точки дотримання технології встановлення компонентів системи. Тобто, ніяких пацаномобілів і т.п. А оскільки правильних клієнтів менше, ніж неправильних... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Старейшина
|
![]() Цитата:
Сообщение от Arrt
Цитата:
Сообщение от scvosniak
зы У Роста тож вроде не центр, а хорошо ж делает
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() Цитата:
Сообщение от Рост ®
Стосовно термінів - ну, я, якщо вже беруся за щось, то тільки цим і займаюсь, поки не доведу до кінця.
Вот это то и беспокоит :noidea: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Вы сказали Спасибо: 12
Поблагодарили 4 раз(а) в 2 сообщениях
|
![]()
Jedy
Даже не знаю что посоветовать... Я думаю что в провинции все равно можно сделать дешевле. А остальные 2 из 3 китов: "Качество" и "Время" всегда можно определить по исполнителю. Вот два хирурга один супер - пупер 3 университета 8 дипломов и практика 2 операции в год и другой: полевой, с потоком операций и практика 2 операции в час. Я был в такой ситуации и... обратились в Военный Госпиталь. А если "студия" будь то в Киеве или в другом городе-хамовита, то и причин верить в то что они лучшие а все остальные отстой, нет. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 6 раз(а) в 5 сообщениях
|
![]() Цитата:
Сообщение от Рост ®
Нормальні ціни. Ну, якщо мова йде про Дизайн, тобто, дизайн задає інсталятор, а не смола - як лягла, такий і дизайн. Такий примітивізм у нас можна отримати занедорого. Точних сум не знаю, правда. Просто я дуже на люблю такого підходу. Дизайн задає інсталятор-якце знати-чи це не так лягла смола ![]() Я чесно дуже здивований з цін в Києві(ну це зрозуміло СТОЛІЦА) а от Львів мене здивував в :shocked: В мене остання робота беха(Е36) Здвоєнні мідбаси в дверках(переробка дверних карт повністю, перешив карт повністю якісним кожзамом(Beneck)обезшумка дверей, пракладання дротів)-вийшло аж 430 долярів!!!!. Так я згоден це пацанмобіль, але це побажання клієнта. А коли йде мова про якість, я можу викласти фото як свого салону в октавії, а також двері в цій бесі.........так для зрівняння. А в випадку з Лансером там з звуком всьо понятно було-вимоги ЯКІСТЬ. А тут почалася битва Рембрантів і Малєвичів..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Старейшина
|
![]()
О, правда очі коле
![]() Наприклад, я більше ніж впевнений, що з тими здвоєними мідбасами ніхто не возився більше тижня, не вивіряв з точністю до градуса кути довороту, щоб повністю розкрити потенціал дорогої акустики, не вивіряв ідеально кожну лінію, не вписував в дизайн всього салону, щоб не було кричуще, не мозолило очі, а виглядало так, ніби його присутність сама собою розумілася... Та що тут говорити... Наприклад, згадане тут бмв - чому людині крутили голову два роки, видурювали купу грошей на розробки і переробки, настройки і всіляку пургу, але аж тепер ця машина зазвучала? Чи не тому, що нема культури виробництва? Що душу ніхто вкласти в роботу не хоче? Головне, щоб дешевше... А потім цим вихвалятися - у мене дешево, дивіться, який я герой! Правда не звучить. Але я ж хотів! Але мені не дали, тримали за руки... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |