Показать сообщение отдельно
Старый 14.09.2010, 21:43   #289
Suhodol
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 106
Поблагодарили 155 раз(а) в 110 сообщениях
Отправить сообщение для Suhodol с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Судити по довільних (але якісних, фірмових дисках), коли штат підготовлених, професійних, адекватних суддів уже є - реально. При умові, коли є чіткі критерії оцінки звучання систем. І саме про необхідність наробки цих єдиних критеріїв я і говорив. Правда, таке враження, що в порожнечу.
З другого боку якщо говорити про ситуацію, коли потрібно виховувати суддів, тобто, взяти людину, пояснити, що і як має звучати на цьому конкретному диску, на що звертати увагу, що оцінювати - тоді необхідний єдиний диск. Але. На один диск не поміститься стільки музичного матеріалу, щоб можна було дійсно всебічно оцінити автомобіль. А писати фрагменти по 15-20 секунд - це не вихід, неправильно це. Люди не роботи, іноді треба довше послухати.
Можливо вихід - зробити один технічний диск, для оцінок усіляких фаз, сцени і т.д. І ще по одному як мінімум, чи по декілька дисків для кожного жанру. На ці диски зібрати різнопланову музику в кожному жанрі, яка не просто класна, а яка дозволяє найбільш точно виявити огріхи систем, тобто максимально складну для відтворення. Правда, це означає, що взяти мавпу і навчити її судити буде важче, але думаю сам формат передбачає, що судити повинні не новачки.
Ув. Рост! Ты все же юлишь.
Если есть хорошие диски.
Если есть подготовленные судьи.
Ну и формат подразумевает, что есть готовые судьи.
Это же утопия!!! Формат должен быть самодостаточным, а не надеяться на наличие качественных дисков у судей (да еще и в разных стилях, я сам уже не покупаю диски, торрент!!!), и на "соседние" форматы, да еще с такими не совсем лицеприятными отзывами о них
Либо тогда идите на поклон, а не ерепеньтесь! ( это не относится лично к Росту!!!)
По поводу записи диска, повторюсь, стандартный СД содержит 78 мин. муз.материала. Если писать около 1,5 мин.(больше нельзя, авторские права), то .......
Но я еще хотел бы увидеть перечень "плюсов" использования своих дисков!
ЗЫ: Спасибо за ответ!!! Мне действительно интересны мнения, а не простые
Suhodol вне форума   Ответить с цитированием Вверх