Показать сообщение отдельно
Старый 02.07.2008, 12:17   #49
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Kvass
А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.
От яка нездорова ситуація, коли коло тебе крутиться Мефістофель. Василю, придивись уважніше до свого кола спілкування, а то є любителі прималювати про мене те, чого нема насправді, але що дуже їм би хотілось в мені бачити.

Блін, довелось потратити час і розібратися в ситуації.
Як виявилось, таки знайшлася людина, ображена на тебе, яка одразу після тернопільського етапу написала скаргу президентові яска. Звідти все і закрутилося.
Я ж говорив з тобою особисто про некоректність твоєї участі в любителях один раз (вище я про це згадував), вдруге я про це написав тут, на форумі, в цій же темі. Це моя щира позиція і я її висловив, спершу особисто, потім на загал. Більше ніде і ні з ким я про це не говорив. Хоча ні, ще вчора дзвонив мені Директор Луни, щоб довідатись деталі. Я йому дав адресу твого сайту, щоб він там взяв твої контакти і виясняв все, що стосується ситуації з тобою особисто.
Всі, хто мене знає тривалий час, може підтвердити, що я ніколи не займався різними закулісними іграми, ніколи нікого не обговорював поза спиною, ніколи не налаштовував проти будь-кого інших. Якщо тебе, Василю, моя відповідь тут не надихне, можеш при нагоді заїхати до мене, тільки не з метою віддати кубок, мені своїх вистачає, крім того я не так це все ціную, щоб перейматися кількістю, а щоб почути мою відповідь, дивлячись мені в очі. Тоді все стане на свої місця.
Рост ® вне форума   Вверх