Показать сообщение отдельно
Старый 02.07.2008, 08:11   #44
Kvass

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 6 раз(а) в 5 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.

2 Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.

1.Якщо уважно подивитися, то можна побачити коли оновлювався останій раз мій сайт, відповідно проводилася робота.
2.Так, в мене в житті змінилося дуже багато, і я перестав заробляти на АВТОЗВУЦІ, і як ти помітив то ти приїзжав до мене додому в вихідний день (понеділок) де ми пили пиво і ставили сігналку, власник гольфа крутив гайки біля мене. Приїдь согодні і завтра чи на протязі тижня і подивись чи хтось шось робить.
Займатися автозвуком я буду це факт,наразі в мене нема приміщення де це все робити тому, робив свій авто дома(це навіть видно по фотках інсталу)

А взагалі то мені дуже цікаво Рост, якого цензура починаєш займатися не здороавою штукою. Обдзвонювати ссудів,писати листи.Невже тебе так заїло то 1 місце, давай сьогодні зустрінемось і я тобі віддам той кубок...ну шо б ти спав спокійно.

2Kvass. Певрое предупреждение. В дальнейшем последуют более жесткие меры!

2All. Всем напоминаю - для выяснения ЛИЧНЫХ отношений существует ЛИЧНАЯ переписка. МС.
Kvass вне форума   Вверх