Нічо так понаписували.
Взагалі-то я не мав ні до кого жодних особистих претензій, мені не розходиться про чиїсь місця в змаганнях чи будь-де інде. Свою точку зору я висловив, керуючись бажанням, щоб в тій галузі, до якої я маю відношення, було більше порядку. І порядності.
2
Kvass
Василю, на сайті тюнінг-клубу, президентом якого ти є згідно з запису в твоєму профілі там, досі до твоїх повідомлень приєднується посилання на
сайт твоєї студії. Під час нашої останньої розмови в моєму боксі, може з місяць-два назад, ти розказував про свою роботу, про найнятих тобою працівників, про нові ділерські угоди і т.д. Жодного слова про те, що ти з цим завершуєш. Тому цілком логічно, що я продовжував тебе сприймати, як профі, тобто людину, яка має професійне відношення до даної галузі. І тоді ще ти казав про бажання заявитися в аматори, на що я відповів, що це некоректно. Ти не заперечував, що уже не маєш до автозвуку відношення.
Тому якщо щось круто змінилось за той короткий проміжок часу, ти полишив студію і пішов працювати в іншу галузь - перепрошую. Але тоді своїми розмовами і досьогоднішнім посиланнями на сторінку власної студії ти ввів мене в оману.
2
ericsson
Ситуація. Я, як установщик, придбав свій підсилювач фронтальної акустики за менше, ніж 500. Аматору доведеться викласти за нього більше, ніж 800, тобто, роздрібну ціну. Я вважаю це несправедливим, якщо ми опинимось в одному ж класі. Тому коли я декілька років назад виступав в емма, яска, незважаючи на сиру машину і точно так само перероблені стійки під твітери напередодні, до 3-ї години ночі, я заявлявся в клас професіоналів, а не новачків, хоча ніхто там мене особливо тоді не знав і не дуже то в когось і були б претензії.
Також те, чим займається установщик, встановленням блінів в задню поличку, чи хай-ендом - яке це до змагань має відношення? Як це можна прослідковувати?
2
Kosiat
При нашій останній зустрічі, вчора, нас розділяли двері автомобіля, в який Квас встановлював сигналізацію. Хлопчина, який стояв за вами, підійшов до дверей, щоб потиснути мені руку. А Косят далі стояв, старанно відводячи очі. Напевно подумки повторюючи тим самим ехидненьким тоном фразу про оновлення лако-фарбового покриття мого автомобіля
А тут запитання до модераторів - це як сприймати?