Показать сообщение отдельно
Старый 29.06.2008, 18:54   #5
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: «Судейство» ИАСКА, как это очень часто бывает

Цитата
Сообщение от Tuningforever
Эта тема предназначена в первую очередь новичкам автозвука, а старожилам - для информации, т.к. они навернека наблюдали в ИАСКА такие ситуации, и не раз.
Детально в розборки вдаватися не буду, але декілька зауважень щодо моментів, які лежать на поверхні.
Нарікання на суддю за те, що він не вибрав для вас найкращого класу незрозумілі. Ви самі мали чітко визначитись, куди ви йдете. А суддів питати тільки у випадку спірних моментів.
І ваші слова про те, що ви новачок, не дають вам якихось переваг над неновачками - ви вже посилались на юридичну практику, тому скажу в тому ж ключі: "незнання законів не звільняє від відповідальності". Ви хотіли, щоб суддя взяв на себе відповідальнісь за неправильний вибір? Він міг лише сказати, чи відповідає ваша машина вибраному вами класу. Так що тут вам -1.

Стосовно наказання декілька раз за одне і те ж. Беремо звук. Припустимо, у вас є горб ачх на вч. З вас знімуть бали, судячи тональний баланс, судячи спектральний баланс, оцінюючи "задоволення від прослуховування". І так, ви тричі пострадали із-за одного косяка. Теж несправедливо? Так що, якщо в правилах передбачено звертати увагу на одну і ту ж річ в різних пунктах, то і наказання буде кожен раз. Ну але тут я не суддя, я розділ по тюнінгу не читав. Просто загальні роздуми на тему.

Далі. Якщо у вас не було впевненості стосовно правильності заповнення реєстраційної картки, от тут ви вже повинні були поконсультуватися в людей на реєстрації. В мене, навіть під час мого першого виступу на ЯСКА такої проблеми не виникло.

Стосовно вашого протистояння з крайслером Ну ви уявіть собі, взяла фірма тисяч сто і не гривень за інстал, потім ця людина поїхала на змагання, і не взяла перше місце. Це вже не дрібні образи власника недорогого авто Не переймайтесь

Тепер про "синдром Джедая" Гляньте, які він теми постворював, якими словами яску з еммою обзивав. Але! Добре прочитав правила, порадився з суддями, привів машину в точну відповідність уже згаданим правилам - результат перше місце в "Дебюті" на ЕММА пару днів назад. Хоча на цьому етапі теж було багато різних "непорозумінь" - сам був свідком.

Уже говорилось на форумі, ще раз нагадаю. Змагання з автозвуку - це спорт. Де грають за правилами. У мене склалося враження, що правила ви читаєте зараз, уже після того, як вас образили на змаганнях, а не до участі.

ПС. Змагання з автозвуку - це в нашій державі частина бізнесу. А бізнес у нас передбачає вирішення проблем часто нештатними методами. Нічого дивного, що це є. Я не оправдовую таку ситуацію, вона нездорова. Зрештою, як і увесь бізнес - перемагає не завжди справедливість, а часто зуби. І різне "вась-вась" за кулісами дає свій результат.
А ви поїдьте в Європу. Наприклад, в Польші проводиться чемпіонат за версією ЕММА, спробуйте свої сили там. Знаю, що Омелян, який туди час від часу показується, теж не раз нарікав на різноманітну "закулісність", типу "ну ти ж розумієш, це з демо-кар Бракс, а тобі і другого місця вистарчить", чи щось в тому роді.
Рост ® вне форума   Вверх