Показать сообщение отдельно
Старый 08.02.2010, 17:04   #16
maxxisaro

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях

Хм, маю акцента цередеі

хочу туди звук бо штатний капец Г...
приглянулась статейка про 3х полосні компонентні динаміки і впало око на Kicx AL 8.3, ГУ в мене кенвуд, точну модель не скажу треба дивитися паспорт напишу пізніше, слухаю музику через заводський шнур до кенвуда і до айпода на 160 Гб, скауж одне що звук з айпода краще чомусь звука з дісків і мп3 і аудіо тих самих фалів, причому магнітола абсолютно не гріється,

але якість звуку не влаштовує, басів немає, високих частот немає.....да звук фєєєє

підскажіть як правльно подубувати звук для ньогго і по можливості використати двері так як в них є зверху ніа під середні частотні динаміки, пищалки думаю в стойках,. а 20 см динаміки в штатних дирках з переробкою панелі дверної карти.

питання де і шо саме і чим обесшумити. як правильно підключити магнітолу, на яку проводку міняти, чи необхідно купувати підсилювач, чи можливо ще якісь компоненти необхідні, ззаду в планах ставити якісь овали так яу вони там стоять заводські....саб не знаю чи є сенс ставити коли в дверях будуть стояти 20см мідбаси...думаю що не помішав в цій темі..бо будете сваритись що створюю похожу тему.
maxxisaro вне форума   Ответить с цитированием Вверх