Показать сообщение отдельно
Старый 26.04.2008, 14:18   #32
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Kvass
Яб сказав тут опера із другої пісні(імхо)
1. Возьмем простий приклад.
Люди склонні до швидкості, і при можливості,.....роблять тюнінг двигуна, коробки і вже їдуть швидше обганяють всіх(у вашому випадку звучать краще) Але ж коли один із них схоче підготувати машину на раллі(типу ІАСКА) це все буде виглядати по іншому і вклад в авто буде набагато більший.
Хотів провести порівняння для авто цивільних і спец признчення -змагання за будь що. Висновки......
Хороший приклад.
Я часто спостерігав за обговореннями такого тюнінгу, за самими роботами. І знаєш, як буває - тюниться двигун, коробка (це перше, це святе!), а про гальма, амортизатори, стабілізатори, шини і т.д. забувається якось зовсім. Або це стоїть не на першому, а на останньому місці в списку, типу, коли будуть гроші, чи "а, не горить, головне, щоб їхало швидко". Наслідки можуть бути очевидними.
У мене колись в молодості був прокладений кабель потужний через салон. Без запобіжника. І коли кабіна почала в один момент наповнюватись їдким густим димом, було напевно весело спостерігати за мною, як я на першій космічній швидкості вилітав з дверей, піднімав капот, щоб скинути клему (благо, вона виявилась слабо прикрученою).

Ну а стосовно гофр, стяжок - ну є перебор, є. Але, як ти і сказав, для змагань це нормально.
Мене теж чекає. У мене силовий кабель авіаційний, в подвійній ізоляції, верхня зі скловолокна. Але ще треба буде доводити, що цей кабель має право бути не запакованим в пластикову гофру. І акустичні кабелі в подвійній ізоляцій (заводській) - те ж саме.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх