Ех, якби то все так просто було (тут має бути смайл "сумна усмішка").
Думаю, зі свого досвіду знаєш, що прокласти всю проводку за правилами змагань, все пропаяти, заізолювати, підігнати - це 2-3 дні роботи тільки так. Покажи пальцем в ту людину, навіть не бідну, яка, не плануючи їхати на змагання, заплатить пару стоень доларів тільки за те, щоб проводка була якісно прокладена? А ще зайвих декілька днів простою автомобіля. Тому і компроміс у мене зараз явний - дещо спрощені схеми + в ущерб собі (а це таки дратує). Попутно намагаючись привити відповідну культуру.
Як бачиш зі сказаного вище, не все так весело. Умови клієнтам я диктую хіба в контексті дотримання технології встановлення акустичних систем, і це в більшості випадків веде до втрати цих клієнтів. Поки що тих, які залишаються, мені сяко-тако вистачає. Надіюся, що людей, які хочуть жити якісно, набереться з часом хоча би відсотків 5, тоді мені точно вистачить

До речі, у нас тут була ініціативна група одна. Намагалися узгодити в цьому сегменті ринку рівень цін на ті чи інші речі між усіма студіями, але як завжди нічого не вийшло. Тому що на ширпотребі завжди заробляється більше. Статистика проста - достатньо глянути, скільки продається хай-енд голів, а скільки 100-доларових.
А стосовно 70-и рОків - тут до кінця не погоджуюсь. Це як раз більше надбання останніх рокІв. Коли нема реальної відповідальності. От, для ілюстрації, недавно в Синій
чоловік плакався.
А старше покоління, тобто мої ровесники хоча би, ті, кому по сорок і більше - всі вони (ну, більшість) значно відповідальніші, працьовитіші, чесніші за нинішнє молоде ліниве і розбещене покоління. Це я як факт констатую, з власного досвіду. І коли знаходиш молоду працьовиту, відповідальну людину, то скоріше відносишся як до якогось унікуму.