Показать сообщение отдельно
Старый 26.04.2008, 01:47   #26
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Маша Синичкина
Почему-то мне казалось, что если ты возьмешься ставить усилитель, то в любом случае эта инсталляция будет соответствовать критериям IASCA хочет того клиент или нет.
Ех, якби то все так просто було (тут має бути смайл "сумна усмішка").
Думаю, зі свого досвіду знаєш, що прокласти всю проводку за правилами змагань, все пропаяти, заізолювати, підігнати - це 2-3 дні роботи тільки так. Покажи пальцем в ту людину, навіть не бідну, яка, не плануючи їхати на змагання, заплатить пару стоень доларів тільки за те, щоб проводка була якісно прокладена? А ще зайвих декілька днів простою автомобіля. Тому і компроміс у мене зараз явний - дещо спрощені схеми + в ущерб собі (а це таки дратує). Попутно намагаючись привити відповідну культуру.

Цитата:
Сообщение от mobi
Рост тебе страшно повезло - занимаясь любимым делом, зарабатываешь на жизнь еще и диктуешь условия клиентам.
На переферии все увы не так радужно, потому и хватаются "установщики" за потенциальных клиентов.
А культура, так ее у нас нет, увы.
Урвать и убежать. Халява. Шара. И так 70 лет подряд, то как теперь научится ценить и уважать труд других?
К тому же средненькая некомпетентность в нашей стране норма жизни.
Як бачиш зі сказаного вище, не все так весело. Умови клієнтам я диктую хіба в контексті дотримання технології встановлення акустичних систем, і це в більшості випадків веде до втрати цих клієнтів. Поки що тих, які залишаються, мені сяко-тако вистачає. Надіюся, що людей, які хочуть жити якісно, набереться з часом хоча би відсотків 5, тоді мені точно вистачить
До речі, у нас тут була ініціативна група одна. Намагалися узгодити в цьому сегменті ринку рівень цін на ті чи інші речі між усіма студіями, але як завжди нічого не вийшло. Тому що на ширпотребі завжди заробляється більше. Статистика проста - достатньо глянути, скільки продається хай-енд голів, а скільки 100-доларових.
А стосовно 70-и рОків - тут до кінця не погоджуюсь. Це як раз більше надбання останніх рокІв. Коли нема реальної відповідальності. От, для ілюстрації, недавно в Синій чоловік плакався.
А старше покоління, тобто мої ровесники хоча би, ті, кому по сорок і більше - всі вони (ну, більшість) значно відповідальніші, працьовитіші, чесніші за нинішнє молоде ліниве і розбещене покоління. Це я як факт констатую, з власного досвіду. І коли знаходиш молоду працьовиту, відповідальну людину, то скоріше відносишся як до якогось унікуму.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх