Це не моє, я зараз таку машину роблю, Мак 406, Маки 420 і 431, Морель Супрімо. До речі, 406 таки один з найкращих ресіверів, а підсилювачі... ну, дуже достойні теж. Думаю, бракси їх не переграють ніяк. Ну і маки - вони ж японці і є. Тут зріє ще одна інсталяція з мідами Бракс Матрікс, от і про них складу тоді повне враження.
А Супрімо 9-ки... От наскільки в мене нема претензій до морелівських вч і сч, настільки є претензії до нч. Добре приготувати супріми - це впріти можна. Тому і хочу щось пошукати з домашки, короткоходе, але з більшим і легшим дифузором. Тиск мене не цікавить, бас буде за рахунок бі-полярного живлення мого звукового тракту від голови починаючи, а от рель`єф - це вже діни... На вч стоять МТ3 з Супрімовськими куполами, на сч старий Дотек 4 МК ІІ у фріейрі, вважаю, що це оформлення для сч найкраще, нема напруженості нижньої середини, як буває у ящичних. Хоча потребує зайвої порізки знизу. А от мід на разі Дего 650, аналог Хелікс Преціжн. Басок він нього надто типовий автомобільний, з рокотком таким. Більшості народу це подобається, народ любить випираючий кік-бас. Але я вважаю це недоліком. Звідси і пошуки чутливого паперового короткоходого...
|