Ну, якщо є куди правильно поставити домашні широкополосники 8-10", то чому б і не спробувати? Єдине - куди? Домашка в основному хоче великих об`ємів, а максимально в машині - це 25-30 літрів дверей. Крім того не кожні двері дадуться підготуватись під такий калібр. До речі, тема 8" мене цікавить. Є думки з цього приводу? З задоволенням поспілкувався би, бо короткоходий дін з більшою площею легкого дифузора і низької резонансною - смачна штука. А в мене місця валом - двері все рівно переробляю повністю. Є на приміті паперовий 8" дін з параметрами добротності біля 0,5 і екв. об`єму в околі 30л? І не в штатах, бажано, а десь поближче до нас

А стосовно тої Бейми - є ТС вуферів?
Про твітери. Супрімо так. Навіть дуже так. Он, зараз завершую з ними інсталяцію. В свою машину не поставив їх лише через розміри - у мене стійки вузькі, не кошерно буде виглядати. "Обійшовся" МТ3 з супрімовськими куполами. Утопія ні, напевно. СС не слухав, Дінаудіо теж.
Ізодинаміка... ну, як сказати. Перші Костіні сч мене дуже вразили. Позитивно. Але в домашці. Але чи то потім ті матеріали закінчились, а нова китайська плівка виявилась гіршою, чи що, але такої якості уже досягнуто не було. А твітери їхні - ні, цикалки. Хіба як супертвітер після 10к. Але потреби в такому не бачу. Особливо при наявності Мореля, який, досі для мене загадка як, але при початку спаду ачх на 8-10к, вони чудово передають "воздух".
А машину ту вони, як я чув від Омеляна, уже виставляти не будуть в цьому сезоні. Не пішло воно їм.
ПС. Одну пораду таки дам, якщо дозволите

Менше читати журнали і більше слухати/робити вживу. Зовсім різні, знаєте, речі