Показать сообщение отдельно
Старый 05.12.2009, 20:32   #96
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от vivaldi Посмотреть сообщение
Дааа, Черномырдину до Роста еще очень далеко! :-)

Вы случайно не про эти ПАДы пишите?!

(простите за качество - фотка сделана только что мобильным телефоном :-) ) Надеюсь свою работу Вы узнать сможете.
Жду ответ. Розъяснения будут после.
Так, Сеат Ібіца. Іван, власник автомобіля, привіз мені комплект акустики, яку придбав у Кості (ПАД) - ізодинамічні твітери, кроси від якогось же-бе-еля, мідбаси і 6" сабики. Міди і саби перероблені з якихось бюджетних лінійок динаміків, і з якими я намучився до чортиків, поки хоч якось щось до купи зліпилось. Тільки сабики довелось міняти, бо вони просто випльовували дифузори, коли їх пробував заставити зіграти мало-малськи сабовий діапазон, тому замість них Костя зробив з Альфардів нові, які теж навіщось мали завищену віддачу внизу. Правда, потім, перед виступом на ЕММА, Іван поміняв голову, йому машину переналаштовували, і коли я її тоді слухав, саби вже мали сильну локалізацію ззаду. На мої пропозиції переосмислити вибір апаратури Іван сказав, що його все влаштовує, рівно ж як довічна гарантія на динаміки.
З усього цього набору як ПАД ідентифікуються лише твітери, все решта, хоч і роботи Кості, але це досить неоднозначна акустика.

Ні фіга собі... Писав, і поки відволікся на важливіші справи, тут таке появилось...

Цитата
Сообщение от vivaldi Посмотреть сообщение
Если человек пишет что "непрофесиональное бакланство" это его личное мнение, так может он просто "професиональный баклан"!!
Після подібного хамства наше подальше спілкування можливе тільки після особистої розмови, в якій ми вияснимо все про бакланів. До того часу вважаю дописувача вівалді інтернетівським хамлом і неадекватом, яких багато, героїв клавіатури.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх