Так, Сеат Ібіца. Іван, власник автомобіля, привіз мені комплект акустики, яку придбав у Кості (ПАД) - ізодинамічні твітери, кроси від якогось же-бе-еля, мідбаси і 6" сабики. Міди і саби перероблені з якихось бюджетних лінійок динаміків, і з якими я намучився до чортиків, поки хоч якось щось до купи зліпилось. Тільки сабики довелось міняти, бо вони просто випльовували дифузори, коли їх пробував заставити зіграти мало-малськи сабовий діапазон, тому замість них Костя зробив з Альфардів нові, які теж навіщось мали завищену віддачу внизу. Правда, потім, перед виступом на ЕММА, Іван поміняв голову, йому машину переналаштовували, і коли я її тоді слухав, саби вже мали сильну локалізацію ззаду. На мої пропозиції переосмислити вибір апаратури Іван сказав, що його все влаштовує, рівно ж як довічна гарантія на динаміки.
З усього цього набору як ПАД ідентифікуються лише твітери, все решта, хоч і роботи Кості, але це досить неоднозначна акустика.
Ні фіга собі... Писав, і поки відволікся на важливіші справи, тут таке появилось...
Після подібного хамства наше подальше спілкування можливе тільки після особистої розмови, в якій ми вияснимо все про бакланів. До того часу вважаю дописувача вівалді інтернетівським хамлом і неадекватом, яких багато, героїв клавіатури.