Показать сообщение отдельно
Старый 29.11.2009, 23:50   #17
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от Pavel
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Чому ж? Дуже навіть може. В мене рівні одинакові на обидва твітери, безпроц - нема "надлишку"
Взагалі, надлишок ближнього відчувається тоді, коли є надлишок (зависокий рівень) обох твітерів + прив'язка - наслідок поганого зведення.
Извини дружище за школьный курс физики! Но - если уровни пр и лев твитеров у тебя одинаковые и ты сидишь на водительском месте и при этом тебе чудятся одинаковый уровень на вч лево-право, то!!!!!!!
Чувствительность правого уха у тебя на 2-3Дб ниже чем левого!
Исключений не бывает! И по фигу как там сведены полосы
Бачиш, Павлі, яка справа. Я взагалі не чую своїх твітерів, чи серединок. Після всіх проведених з трактом на сьогодні операцій в мене нема звуку, який виходить від динаміків. Усі звуки народжуються в просторі, який звикли називати віртуальною сценою. Те, що лівий канал (****пність динаміків) звучить голосніше правого в силу різних відстаней виливається лише в пропорційне зміщення сцени ліворуч (для водія), з центром переді мною. До речі, це мені значно більше до душі, ніж центр по центру торпедо, коли так і кортить їздити з поверненою вправо головою.
І вище я описав ситуацію, коли можна почути "надлишок лівого твітера" - коли рівень обох твітерів завищений, а через фазові неузгодженості і нелінійні спотворення конкретного динаміка є прив'язка до ближнього твітера.
До речі, в мене можна задерти рівень твітерів, буде чути, що забагато високих в порівнянні з сч, але ближній твітер все рівно ідентифікуватися не буде. На гучностях, які передбачають звучання без спотворень, звісно. Зараз (ці дні) воно таки так є, поки я різні експерименти з кросоверами проводжу і шукаю, як би без послідовного резистора обійтися.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх