Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2009, 00:00   #923
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Директор Луны
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Боря, а що це Вас так плющить?
Да меня с некоторых пор уже ничего не плющит
Тобто нарешті зав'язали?

Прослідкуєм логічний ланцюжок подій.

Раз.
Цитата:
Цитата
Сообщение от Владимир
а Боря я так розумію за таке знімить бали
В мастерстве 100 процентов А если ещё и в проходе......(ну в том где изолента не катит - то и подавно
Далі.
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Цитата:
В мастерстве 100 процентов
А от це вже предвзятість. Тобто, те, що Борі не подобається - уже не майстерно?
Проведу аналогію. Існують різні культури, наприклад, класика і панк. І атрибути цих культур будуть виконані в зовсім різних стилях.
Чому ж тоді "траяпчатаізолента ТЕССА", акуратно намотана, є менш майстерною, ніж "зміїна шкурка"? А от в БМВ з заводу деякі дротики тряпчатоюізолентою замотані - не культурно?
Ну а потім пішов повний брєд про моє відношення до Вас і до Вашої машини, яка взагалі сюди ніяким боком. Ну а останні перли свідчать, що таки все ще плющить нє по дєцки. Менше з тим. Це все комплекси.

Спробую ще раз розкласти по поличках.
Ви, глибокоповажний, сказали, що за кабелі, перемотані тканинною ізоляційною стрічкою знімете бали за майстерність. З захистом проводки все зрозуміло, я от за ту "за майстерність" зачепився. І хотів почути відповідь, чому будуть зняті бали саме за майстерність виконання проводки? Можете відповісти на це простеньке запитаннячко?
Бо, наприклад, беремо кабель, запихаємо його в гофру, а зверху мотаємо от тією як раз тканинною ізоляцією - рівненько, виток до витка. Стиль такий. Чому будуть зняті бали за майстерність?
Рост ® вне форума   Вверх