Показать сообщение отдельно
Старый 29.02.2008, 08:48   #20
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

О, правда очі коле

Цитата Дизайн задає інсталятор-якце знати-чи це не так лягла смола
Це видно, Василю, видно, - вкладено душу в роботу, чи все робилось, щоб швидше і дешевше. Щоб потім можна було сказами: "у мене робити краще, бо дешевше. Правда звук... ну, не склалось зі звуком, але то не я, то клієнт сам так хотів!"
Наприклад, я більше ніж впевнений, що з тими здвоєними мідбасами ніхто не возився більше тижня, не вивіряв з точністю до градуса кути довороту, щоб повністю розкрити потенціал дорогої акустики, не вивіряв ідеально кожну лінію, не вписував в дизайн всього салону, щоб не було кричуще, не мозолило очі, а виглядало так, ніби його присутність сама собою розумілася...
Та що тут говорити...

Цитата А тут почалася битва Рембрантів і Малєвичів.
А якість і хай-енд не для всіх. Я тут і не сперечаюся. Хтось вважає, що він цього вартує, а комусь головне щоб дешевше...
Наприклад, згадане тут бмв - чому людині крутили голову два роки, видурювали купу грошей на розробки і переробки, настройки і всіляку пургу, але аж тепер ця машина зазвучала? Чи не тому, що нема культури виробництва? Що душу ніхто вкласти в роботу не хоче? Головне, щоб дешевше... А потім цим вихвалятися - у мене дешево, дивіться, який я герой! Правда не звучить. Але я ж хотів! Але мені не дали, тримали за руки...
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх