Показать сообщение отдельно
Старый 05.11.2009, 09:21   #55
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от vvv
Цитата:
Сообщение от Каток
Откомментирую всё-таки, авось суровый (но справедливый) админ не накажет.

Иронию понимаю, но не приемлю.
Айпод пытаются позиционировать как идеальное устройство и источник счастья. А Винду я идеальной не называл, а сказал лишь, что улучшилась ее устойчивость.

Не вижу параллелей.
Кто пытается позиционировать Айпод как источник счастья? тот кто слушает его с ауксов HX-D2?
так и сам HX-D2 - далеко не идеал (мягко говоря), я сравнивал, но молчал, чтобы не травмировать психику слушающих

устойчивость Винды да, улучшилась, но Юникс поставил, настроил, забыл, а винда требует внимания, причем постоянного.

если у Вас на ноуте она работает несколько лет, так отлично, но, Вы на ноуте и задач никаких серьезных не выполняете.

7 хороша, главное интерфейс быстренько изучить, удобный, пока не упала на домашнем десктопе
но в реалии меня в виндовс всегда другое напрягало: они все пытаются думать за пользователя.
Я тут подумав, що все ж обговорення ОС в контексті використання їх в CarPC має пряме відношення до теми, тому попросимо злого але справедливого адміна помилувати наші голови.

Взагалі-то ця фірмова технологія юнікса "настоїв і забув" має той суттєвий недолік, що реально забуваєш, як настроювати, як жартують на Баші.

А якщо серйозно, то є ціла окрема гілка просунутих користувачів, які використовують лінукси в автокомпах. З одного боку - можна зробити кращу реалізацію виводу звуку, пряму і точно без всякого втручання.
З другого - все ж не так зручно, як у вінді.
Я згоден, що вінда незручна тим, що "пробує думати за користувача", але це, коли намагаєшся заставити її зробити щось серйозне. Якщо ж потрібно від неї типові рішення, уже розроблені і обкатані, то працювати зручніше, ніж в лінуксі. Все ж юнікси прийшли на десктоп з серверів і спеціалізованих комп'ютерів, а вінда робилася для десктопа ізначально. Тому і виходить, настроювати легше юнікс, працювати зручніше з віндою.
Зрештою, тут кожен вибере собі те, що йому більше до душі і розводити суперечки "вінда vs лінукс" можна тільки в контексті реалізації конкретної задачі. Я так думаю.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх