Показать сообщение отдельно
Старый 31.10.2009, 11:32   #12
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Zemlekop
а сильно много мороки с поклейкой?хочу заморочится карты дверные поклеить...или проще заплатить сразу за работу,чем потом два раза за материал+работа?
Серед нашого народонаселення (може і не тільки нашого, не досліджував) побутує думка, що зробити самому завжди дешевше. Звичайно, ті, хто пройшов "школу соціалізму", від тодішньої освіти до необхідності самостійного виготовлення купи всього з причин відсутності готових рішень можуть багато що зробити власноруч, і зробити добре. Я сам ще з тих людей, тому знаю що кажу.
Але виходячи з нинішніх реалій, я б розділив це на дві частини.
Перша - роботи щось самому, тому що це хобі. Тоді не має значення, вийде дешевше, чи дорожче, це ж хобі і результат - отримання задоволення від виконаної роботи в першу чергу.
Друга - бажання зекономити. В такому випадку потрібна попередня підготовка, консультації, тому що шанс зробити щось одразу добре є, але він не такий великий, як у фахівця даної області.

Стосовно обклейки автомобільних панелей різними матеріалами - я б сказав, що ризик зробити зле значний. Потрібен відповідний клей і навики роботи з ним. Потрібні навики поклейки саме цього конкретного матеріалу. А то цілком реальний результат - сонечко пригріє і почне все відклеюватися потихеньку.
А ще, при бажанні зекономити - ви потратите час. А може цей час потратити на щось таке, вам відоме, в чому ви спец, і заробити на поклейку у профі?
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх