Тема: автомагнитола/ГУ Неспешно ищется Nakamichi CD-45z
Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2014, 11:55   #9
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Неспешно ищется Nakamichi CD-45z

В знайомого є 400-й. Він колись мені належав. Казав недавно, що думав продавати.
Я порівнював 400 з 45-им в лоб, в одній системі - 400-й зібраніше відтворював НЧ, трохи детальніше верх.
Наскільки я знаю, лазер там, скоріш за все, міняти доведеться, бо при трясці збивається.
Як альтернативу старим накам я б розглядав Бекер.
А як альтернативу усьому цьому - надійний транспорт і зовнішній ЦАП, накамічівські мультибітні цапи в межах 200-300 доларів коштують, а звучати така зв'язка буде куди краще 45-го, 400-го, і тому подібних. І в якості транспорту можна взяти щось сучасне, щоб можна було і флешку/жорсткий диск під'єднати і з них вавки/флаки слухати (наприклад).

Цитата:
Сообщение от Serg_DCS Посмотреть сообщение
У 45 20-битный цап в отличие от 35 и 40. Там 1-битные Лазер в 45 меняется легко.У 700 Нака 24-битный но там все совсем иначе . 700 -легенда автозвука.
Відколі 45-й став мультибітником? Бо коли написати так, як ви, то звучить, ніби 45-й на ПЦМ1702 збирали. А там сигма-дельта. Розрядність сигма-дельти не те саме, що розрядність r2r. Та й, зрештою, розрядність в межах одного типу цапів - не такий уже й ключовий момент.
700 звучить гарно, але абсолютно ненадійна механіка перекреслює всі позитивні моменти.
Рост ® вне форума   Вверх