Показать сообщение отдельно
Старый 13.04.2014, 17:00   #34
Lukasarts
Ушел в мир иной от нас...

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 105 раз(а) в 57 сообщениях
По умолчанию Re: Clarion HX-D10, твик.

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Зараз в роботі ЦАП Макінтош 4000 і підсилювач 420.
Купив їх чоловік, тут на форумі присутній. ЦАП "після ремонту колодок живлення, більше нічого не робилось". По факту - звучить гірше 50-доларової "балалайки". Виявляється, якийсь геніальний твікер поміняв дійсно топового рівня, штатні прохідні конденсатори на "елну" з розряду "два долари за відро". І два операційники, замість штатних, з робочим діапазоном в сотні МГц, на гидоту 1МГц і зі швидкістю наростання сигналу на порядок гірше. Досі незрозумілий смисл цього дійства.

І що, купить такий апарат людина, послухає, і давай на форумах писати "Макінтош - відстій".

Це я щодо коректності порівнянь в лоб старої і нової техніки, і чому є пересторога при купівлі твіканих невідомо ким апаратів.

До речі, в підсилювачі теж електроліти потекли, а якщо судити з того, що в усіх старих Маках, до яких ми з Михаїлом мали дотичність останнім часом, вони (ці конденсатори) знаходились як мінімум в передсмертному стані, можу порекомендувати всім власникам, чи майбутнім власникам старих підсилювачів Макінтош - одразу їх на профілактику. Шкода, щоб чудові апарати звучали значно гірше, ніж можуть, через дріб'язкові несправності, пов'язані з віком.
Привет !
Это тот ЦАП что я пересылал вам во Львов ? Купленый у Ивана в Ростове ? Он что паяный был ?
Lukasarts вне форума   Ответить с цитированием Вверх