Re: Сабвуфер на Morel Ultimo SC
Взагалі то ми говоримо про конкретні типи акустичного оформлення. Від того, що корпус ЗЯ зробити хоч сендвічом, хоч з бетону, хоч з мармуру, він від цього не перестане бути ЗЯ. І динамік себе буде поводити в ньому в цілком конкретний спосіб.
Я розумію, що виробники динаміків ідіоти, роблячи фазоінверторні головки просто масово. І що виробники акустичних систем такі ж ідіоти, трахаючись, вибачайте на слові, зі складними оформленнями, от ні би всі динаміки в ЗЯ запихати, просто ж. Але роблять. І ФІ, і лабіринти, і ще купу всякого дивного. Ну не глупі люди?
Ну і останнє. Не знаю, які мотиви мені хто приписує, але маю на увазі я завжди те, що пишу. А написав я наступне: потенціал Ультіми в значно повнішій мірі реалізується в оформленні ФІ, ніж в ЗЯ. І саме це я мав на увазі. А не, якимось дивом приписане мені, що це я, такий унікум, єдиний з Ультімою справився.
При тому, що десятка, про яку тут запитували, ще в більшій мірі фазоінверторна, ніж дванадцятка.
І про те, що ФІ - це не просто труба в ящику, теж написано тому, що на кожному кроці зустрічаються саме такі реалізації, ніби від фонаря люди запхали трубу в ящик, отримали гуділку і бубнілку, з чого зробили висновок, що ФІ фігня, ЗЯ рулить.
|