Саші уже давно набридло. Мені, чесно кажучи теж. Який сенс обговорювати смак устриць з тими, хто їх не їв? Або давати відповіді на запитання лінивців, які замість самі потратити рік-два на вивчення принципу побудови тих чи інших систем, на експерименти, щоб
розуміти суть, просто хочуть "на тарілочці..." - думаєш не набридає? Тільки не сприймай в свою адресу, будь-ласка.
Наприклад, як по твоєму, скільки інформації перелопатила Маша за декілька років, щоб знати те, що вона знає зараз? Чому інші так не хочуть? Тільки одиниці, коли чують rtfm, дійсно починають це робити.
Не пригадую. Може теми не бачив, може запитання було поставлене так, що не було як відповісти, а може просто не мав часу. Не вважаєш, що таке можливе?
Стосовно особистого набивання шишок - а що, хтось із нас в іншій ситуації? Думаєш, у Львові, скажімо, в кожному магазині по пару мультибітників продаються, і на стенді можна послухати, як вони звучать у комплекті з Маком, Женезісом, ПА з Фокал, Дінаудіо, Супремо? Кожен збирає по крихтах... Наприклад, при наявності у Львові чудового фахівця по морелях, з яким ми є в нормальних товариських стосунках, я тільки зараз, і то самотужки, починаю розуміти,з якого боку правильно підходити по цієї акустики. І що, мені гнати бочку на Омеляна?
Крім того якісний звук - це заняття для багатих буратін, невже ти ще досі не зрозумів? І що з середнього рівня комплектуючих можна добитись лише середнього рівня звучання, ніяк не більше, тому що чудес не буває...