Показать сообщение отдельно
Старый 11.06.2013, 23:07   #2
Gdnua

Вы сказали Спасибо: 11
Поблагодарили 18 раз(а) в 18 сообщениях
По умолчанию Re: Вопрос по установке ВЧ

Цитата:
Сообщение от Рост ® Посмотреть сообщение
Угу... Скільки я чув машин з твітерами/серединками в кутах дзеркал і при цьому лівий крайній образ не доходив сантиметрів 10 до стійки. І скільки машин з динаміками на стійках, при чому звуки літали навіть десь під сидіннями.
Те авто которые слышал я с установлеными сч-вч в уголках,левый край край как минимум выходит за стойку при правельной установке и настройке.У меня в авто левый край находится на середине левого зеркала заднего вида,а правый край образ находится на краю правого зеркала.

Цитата:
Хіба що ширину сцени будувати за рахунок прив'язки до динаміків, тоді так, смисл такий.
У меня привязки нет.Хотя пришлось направление и настройки половить.

Цитата:
Розглянемо конкретний випадок. Мій. При встановленні твітерів максимально широко, в тих самих кутах дзеркал, наскільки можна помістити мої твітери в кути дзеркал моєї автівки, наступає жорстока прив'язка до них, і вони не зводяться з мідбасами в принципі, ні фаза, ні протифаза не ловляться з цього місця. Маю на увазі при зведенні твітера з мідом.
Якщо смисл такий в цілому, чому він не працює в конкретному випадку?
Почему это непрацюет у вас я незнаю,мне не видно,причин быть может миллион начиная от самих твитеров и заканчивая проводими.
Gdnua вне форума   Ответить с цитированием Вверх