_kolenval, напевно у кожного є такі знайомі

недавно поміняв голову...кажу хлопаки - зацініть! І зразу перше питання - а флешку читає? Я кажу - та ні! Його фішка не в тому...І зразу у відповідь сміх і купа дурних запитань, типу нащо було міняти Pioneer на флешку, на якийсь старий Alpine 9853r який навіть флешки не читає
Або ж інший випадок - привозять до мене саб з напіврозваленим корпусом, кажуть...треба підремонтувати. Та нема проблем! Вирізав стінки яких не було, склав. Вийшов 3Я на око десь 35 літрів. Поставили - ну так собі...може бути. Я з дуру кажу - хлопаки, хочете щоб ше сильніше товкло? Всі зразу "а як, що ти зробиш?" Я хотів програмою порахувати чи получиться більш менш нормальний ФІ, але хлопці дуже спішили і за 5 хв врізавши каналізаційну трубу невідомої довжини 3Я перетворився в ФІ. І всі були в шоці як цей саб зазвучав від 150 Ватного китайського підсилювача, бо як потім я собі порахував получилась спльна настройка в районі 50-54Гц

Але ж їм було пофіг,вони були довольні як малі діти від того як флексували в їхньому Ваз 2106 незашумлені кришка багажнику та задні крила