Показать сообщение отдельно
Старый 22.09.2009, 10:22   #39
монохрень

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Рост ®
Цитата:
Сообщение от Директор Луны
На самом деле участник занявший второе место и ставший Чемпионом получил минус 10 за опоздание(по очень уважительной причине но тем не менее получил), без этого штрафа баллов у него больше, но по ФАКТУ однозначно вы первые :respect:
Ти ж спортсмен, Борис! І ми зараз про змагання говоримо. По факту вони взагалі не мали приймати участь, правда? Тому що це за соплі-воплі ти розводиш? Тільки згода інших учасників дозволила їм стати чімпіонами. Правда... послухати цю машину мене не пустили, типу "потім, потім"... А потім машина уже поїхала. Хоча один мій знайомий, який слухав її раніше, сказав, що все там дуже зле, і що потрібен справжній талант, щоб так угробити звучання таких компонентів. Ну, як вже казав, сам я пересвідчитися не зміг.
До речі, при мені на реєстрації в суботу виясняли деякі учасники, що буде, якщо машина запізниться, там теж щось з машиною було. Так головний суддя вимальовував перед ними зовсім інші перспективи - скромних 10 балів знімали лише за запізнення до пів години. Ну зрозуміло, їх машини не під височайшим патронатом
Але суть навіть не в тому. Перемогла машина, яка не будувалася для змагань, як твоя, наприклад, в якій звук підігнаний під правила чудово, але слухати її якщо не противно, то, в крайньому разі я б краще просто в тиші їздив, ніж таку систему слухати А тут машина, зроблена для відтворення живого звуку, в якому не задавлено життя в угоду відповідності пунктам, змогла показати такий результат на змаганнях - це зовсім незле, як на мене.
По поводу "системы для живого звука" это очень громко сказано. Вадим наверно обыкался уже, но до его машины всем призерам еще очень далеко.
монохрень вне форума   Ответить с цитированием Вверх