Показать сообщение отдельно
Старый 22.09.2009, 09:41   #37
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Директор Луны
На самом деле участник занявший второе место и ставший Чемпионом получил минус 10 за опоздание(по очень уважительной причине но тем не менее получил), без этого штрафа баллов у него больше, но по ФАКТУ однозначно вы первые :respect:
Ти ж спортсмен, Борис! І ми зараз про змагання говоримо. По факту вони взагалі не мали приймати участь, правда? Тому що це за соплі-воплі ти розводиш? Тільки згода інших учасників дозволила їм стати чімпіонами. Правда... послухати цю машину мене не пустили, типу "потім, потім"... А потім машина уже поїхала. Хоча один мій знайомий, який слухав її раніше, сказав, що все там дуже зле, і що потрібен справжній талант, щоб так угробити звучання таких компонентів. Ну, як вже казав, сам я пересвідчитися не зміг.
До речі, при мені на реєстрації в суботу виясняли деякі учасники, що буде, якщо машина запізниться, там теж щось з машиною було. Так головний суддя вимальовував перед ними зовсім інші перспективи - скромних 10 балів знімали лише за запізнення до пів години. Ну зрозуміло, їх машини не під височайшим патронатом
Але суть навіть не в тому. Перемогла машина, яка не будувалася для змагань, як твоя, наприклад, в якій звук підігнаний під правила чудово, але слухати її якщо не противно, то, в крайньому разі я б краще просто в тиші їздив, ніж таку систему слухати А тут машина, зроблена для відтворення живого звуку, в якому не задавлено життя в угоду відповідності пунктам, змогла показати такий результат на змаганнях - це зовсім незле, як на мене.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх