Показать сообщение отдельно
Старый 12.05.2013, 12:11   #83
Володимир
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 94
Поблагодарили 84 раз(а) в 65 сообщениях
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ Отправить сообщение для Володимир с помощью Skype™
По умолчанию Re: ЕММА, Открытие сезона 2013, Львов 11 мая.

Львівська ЕММА завжди як в 2008, 2009 так і в 2013 дуже позитивна, яскрава і святкова. Хоч я весь день "очкував" тобто переживав це мені не помішало насолодитись святом. Звичайно би хотілось більше наповнення класів, але у Львові АЗ розвинутий надзвичайно слабо, будем надіятись що все покращиться.
Хто там говорить що не було боротьби-несенітниця! Учасник не винен що в класі мало машин, але той же учасник готовився, старався ... короче стосовно цього Маваст вище написав.
Через палюче сонце евдалось послухати машину свого прямого конкурента Ніконова... в Києві послухаю. Слухав кілька машин так би мовити вищого ешелону
Мерседес Немцева слухав вперше: все на місці але скучно і не вражає, чисто "сорвноватєльна система" як на мене.
"Кірон" Вовки Барановича з Рівного залишив двояку думку і до кінця незрозумів бо мало слухав... Щось там явно "намучено в СЧ-ВЧ діапазоні" а от "низи" сподобались, звязка нч-саб класна, нічо не запізнюється... ну все на рівні нюансів, тому Вовчику, мусиш чіткіше все відточити в настройках і розберись з рівнями
"Х трейл" - "підозріло афігєнно" Тобто якщо ця апаратура дійсно не твікана, то дуже корутий результат як на цей бюджет. Трішки яскраві сч-вч. Є ще таке враження що не дуже "живенько", але система без явних косяків, АйСі ДіСІ звучить драйвово і кайфово! Я отримав задоволення. Рельно круто! Сєрьога
"Мазда6" Теплюка Сергія... ну тут як би то сказати... є потенціал, але ще треба працювати... нажаль довго не получилось послухати. Але мушу відмітити "фрішку" ультімо вісім дюймів вразив мене цей сабик.
Отакі мої особисті враження, які ні нащо не претиндують. Нікого не мав наміру образити! Всім удачі!!!
Володимир вне форума   Ответить с цитированием Вверх