Показать сообщение отдельно
Старый 20.09.2009, 20:15   #8
Рост ®
Старейшина

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ

Цитата
Сообщение от AlexDN
Цитата:
Сообщение от Рост ®
Цитата
Сообщение от AlexDN
Думаю Жека и не в курсе. Все как обычно. Видать дал задание админу наполнить сай, а тот по привычке натырел материалу.
Хороша відмазка. Дійсно, це зорі так на небі розмістились, магнітні бурі - то вони винуваті.
Тільки от відповідальність за все, що робиться в його організації несе керівник - це раз.
Можливість появи такого "натиреного матеріалу" означає або відповідну постановку задачі, або як мінімум неоднозначну постановку - це два.
Цитата
Сообщение от AlexDN
Вы в какой стране живете?
Та я розумію, що в злодійській, але ж з цим щось треба робити, ні?
Я ему не «крыша», не отмазую и не защещаю. Более того, считаю что это не есть правильно. Но на мой вопрос Вы ответили частично. Да надо что-то делать. А по поводу первой части? С помощью какой программы Вы выходите в нет? Офис, винда стоит, антивирус, архиваторы, корел и фотожоп на компе есть? А видео и музыку качаете? А по чем купили это все? Можно умничать пока это лично не коснулось интересов, но мож с себя начать нужно Кто полностью соблюдает законодательство, все подзаконные акты и авторские права пусть первым кинет в меня помидор :god: Рост ® может стоит Попутчику позвонить, он вменяемый. Уверен, извинится и или уберет, или с Вашего согласия оставит со ссылкой на автора работы.
Та я не бажаю нічиєї крові, а назва теми про знімання грошей більше в жарт.
Чому написав на форум, а не подзвонив? Напевно тому, що він теж не подзвонив запитати дозволу, а виклав на своєму сайті в розділі своїх послуг мою роботу. Погодься, його поступок підліший.
Стосовно мого комп'ютера - не повіриш, вінда, офіс ліцензійні, антивірус авіра, фрішна, корелами всякими не користуюсь Музику відео з нету не качаю в силу того, що в мене не безлімітка (через мобільний ходжу, так мені зручніше), тому мені тупо дешевше купити диск в магазині Я не говорю, що безгрішний, камінням кидатись не буду, але є певна межа.
Просто якщо би непорозуміння було тихо між нами, ми б його і вияснили тихо між собою, як і личить мужчинам. Але тут трохи інша ситуація, ідеться про публічні речі, тому і вирішення повинне бути в публічній площині, так би мовити.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх