Показать сообщение отдельно
Старый 19.04.2013, 05:54   #14
Рост ®
Старейшина
 
Аватар для Рост ®
 
Регистрация: 12.03.2007
Адрес: Львів
Возраст: 52
Сообщений: 2,210
Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 307 раз(а) в 99 сообщениях
Репутация: 562
Отправить сообщение для Рост ® с помощью ICQ
По умолчанию Re: Нужна помощь по SQ!

Цитата
Сообщение от postmanai Посмотреть сообщение
Еще вопросик, когда клеить кикпанель, сколько слоев стекловолокна будет достаточно и нужно ли что то уложить между эпоксидкой и металлом?
Спасибо!
Раз машина реставрується, то крила зсередини, після грунтування чимось типу епоксидного грунту, чи кислотного, потім пофарбування, бажано задути антигравієм, всі стики промазати герметиком (це ще до пофарбування), а потім можна обклеїти каучуковою віброізоляцією типу М1, чи М2. Це буде і сама по собі шумоізоляція арок хороша, і від призвуків захист гарантований. І метал захищений.
Скловолокна класти шарів стільки, щоб товщина стінки була не меншою 5 мм, а краще товстіше. Стінки мають бути досить глухими, коли по них стукати. Можна продумати, як вживити в конструкцію якісь ребра жорсткості, чи розпорки з фанери. І орієнтуватись на отримання максимального об'єму. Зменшити то його завжди якимось наповненням можна, а от збільшити уже не вийде. Тоді буде більший вибір динаміків, які можна там поселити.
При накладанні смоли дуже важливо, щоб кожен наступний шар максимально добре прилипав до попереднього, щоб не було порожнин між шарами. І смолу зручніше використовувати поліефірну, вона скоріше застигає.
Зсередини ящик можна промазати бітумом не грубим шаром. А можна цього і не робити. Але чого точно не треба робити, так це проклеювати його зсередини ніякими вібро- чи шумоізоляціями, а то я зустрічав як М1 всередині ящиків, так і бітопласт. Напихати туди усіляких наповнювачів, типу синтепону, теж не потрібно. Це я вже так, на майбутнє.
Якщо робити під ФІ, то при виготовленні також думати, як буде розміщений порт, щоб він помістився, куди вийде його спрямувати. Знову ж, паралельно пам'ятаючи про взаємозв'язок розмірів порта з об'ємом ящика. ЗЯ зробити, звичайно, значно простіше, але і звук вийде значно зажатіший. Тому, якщо осилите, робіть ФІ. Зрештою, як я зрозумів, сабики вам хтось в ФІ-оформленні робив, то буде до кого по допомогу в налаштуванні звернутися.
Рост ® вне форума   Ответить с цитированием Вверх